Πως να σουτάρεις με ποσοστό 100% στις βολές(Vid)

18:54 25/3/2017 - Πηγή: iPop

Όχι δεν είναι τρολ. Όσοι έχουν παίξει μπάσκετ είτε επαγγελματικά είτε για «να κουνηθούμε λίγο βρε αδερφε», όσο εύστοχοι και να είναι δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο για να κάνουν το απόλυτο στην εκτέλεση βολών. Και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι, από τον Stephen Carry μέχρι τον κολλητό μας το Σάκη που το είχε στο σχολείο και «δεν έχανε σουτ».

Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν. Ένας ούγγρος μπασκετμπολίστας βρήκε τον τρόπο για το 100% στις βολές και ευτυχώς που κάποιος από τους θεατές τράβηξε βίντεο γιατί δεν θα ανακαλύπταμε ποτέ τον τρόπο.

Γνωστό αυτό τον ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο εκτέλεσης βολών, έκανε ο Shaquille O’Neal μέσω του λογαριασμού της εκπομπής του “Shaqtin a’ fool” στο twitter. H εκπομπή βεβαίως είναι σατυρική όμως η αποκάλυψη είναι σοβαρή.

Τι έκανε λοιπόν ο δαιμόνιος καλαθοσφαιριστής; Στήθηκε στη γραμμή των βολών Κι την ώρα που σήκωσε τα χέρια για να σουτάρει, το ξανασκέφτηκε και έκανε μπάσιμο. Ναι, μπάσιμο, ο αθεόφοβος. Παίχτες, προπονητές, κοινό, συντηρητές, υπαλληλικό προσωπικό και η μασκότ της γηπεδούχου ομάδας, έμειναν με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια τους γέμισαν δάκρυα από συγκίνηση όταν αντιλήφθηκαν ότι αποτελούν ζωντανοί μάρτυρες ενός ιστορικού γεγονότος που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στη Βίβλο του μπάσκετ.

Το βίντεο δυστυχώς σταματάει όταν «ευστοχεί» ο παίκτης στην πρώτη βολή και δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ αν οι διαιτητές ένιωσαν και αυτοί την ίδια συγκίνηση.

Για του λόγου το αληθές, δείτε και μόνοι σας τι έκανε ο γίγαντας:

BREAKING: Hungarian player invents new free throw rule on the fly, seems pleased with results

Keywords
Τυχαία Θέματα