Πώς να γυμνάσεις σωστά ένα pitbull

11:31 15/10/2014 - Πηγή: iPop

Επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν επιλέξει να αποκτήσουν ένα pitbull και μπορεί και εσύ ένας από αυτούς, αποφασίσαμε να σου μάθουμε το σωστό τρόπο για να το γυμνάσεις. Έτσι, συλλέξαμε όλες μαζί τις χρήσιμες πληροφορίες και τις συμβουλές και σου τις παρουσιάζουμε για να τις υιοθετήσεις και εσύ.

Γύμνασε το σκύλο σου καθημερινά. Τα pitbull είναι σκυλιά με πολύ ενέργεια και χρειάζεται να εκτονώνονται συνεχώς. Μπορεί η καθημερινή του βόλτα να νομίζεις ότι είναι αρκετή αλλά ένα pitbull έχει ανάγκη και άλλα πράγματα. Θέλει απαραιτήτως να περνά χρόνο κάνοντας έντονες ασκήσεις και φυσικά να τρέχει. Αν δε μπορείς να τρέξεις μαζί του κάτσε σε μία άκρη πάρε ένα μπαλάκι στο χέρι και πέταξε το όσο πιο μακριά μπορείς. Εκείνο θα τρέξει αμέσως να σου το φέρει και έτσι θα εκτονωθεί και θα ξεδώσει.Μια άλλη πολύ καλή γυμναστική για το σκύλο σου είναι τα παιχνίδια με σχοινιά. Εσύ πιάνεις την μία άκρη του σχοινιού και ο σκύλος σου την άλλη. Τραβάτε και οι δύο με πολύ δύναμη και ο καλύτερος νικάει. Μάντεψε, λοιπόν, ποιος είναι ο καλύτερος; Μάλλον ο σκύλος σου.Κολύμπι: Ναι, στα περισσότερα σκυλιά και ειδικά στα pitbull αρέσει το κολύμπι αρκεί βέβαια να το πείσεις να μπει στο νερό, αυτό είναι μόνο το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης. Αν καταφέρεις και τον παρασύρεις στο νερό τότε θα τον δεις να κολυμπάει γρήγορα και να γυμνάζει όλους τους μύες του κορμιού του.Προσοχή!

Ένας τρόπος άσκησης που δε σου προτείνουμε να κάνεις με το pitbull και γενικότερα με τα δυνατά και μεγάλου μεγέθους σκυλιά είναι το ποδήλατο. Να είσαι δηλαδή εσύ πάνω στο ποδήλατο και αυτό να το τραβάς με το λουρί του. Είναι επικίνδυνο να σε παρασύρει, να πέσεις και να τραυματιστείς.

The post Πώς να γυμνάσεις σωστά ένα pitbull appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
σφαλιάρα σε pitbull
Τυχαία Θέματα