Πώς να γυμνάσεις περισσότερο το πάνω μέρος του κορμιού σου;

11:30 13/9/2014 - Πηγή: iPop

Φίλε άντρα, το ξέρουμε πως θες να γυμνάσεις και να ανοίξεις τις πλάτες σου ακόμα περισσότερο! Εεε, μη το παρακάνεις όμως, δε χρειάζεται να φαίνεσαι σαν αυτούς τους τύπους που είναι υπερβολικοί. Εμείς θα σου πούμε πώς να γυμνάσεις περισσότερο το πάνω μέρος του κορμιού σου. Επειδή το θες άμεσα! Βρήκαμε τον πιο γρήγορο τρόπο και θα σου τον παρουσιάσουμε.

Πώς θα γυμνάσεις περισσότερο το πάνω μέρος σου;

Εστίασε στις μεγαλύτερες μυϊκές ομάδες το κορμού σου, δηλαδή στη πλάτη και στα πλευρά. Η πιο τέλεια άσκηση για να καταφέρεις να γυμνάσεις περισσότερο το πάνω μέρος του κορμιού σου είναι να κάνεις άρσεις με τη μπάρα. Όχι, όμως, οποιαδήποτε άσκηση. Σου έχουμε μία συγκεκριμένη.

Πιάσε, λοιπόν, τη μπάρα με τα χέρια σου μπροστά από τα πόδια σου και σήκωσε την ψηλά! Φέρε την πρώτα στο ύψος των ώμων και στη συνέχεια και μετά πάνω από το κεφάλι σου. Πρόσεχε, όμως, να διατηρήσεις τη φυσική τοξοειδή γραμμή που έχει το κορμί σου για να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα η άσκηση. Ξεκίνα με λίγες επαναλήψεις, λίγων κιλών και στη συνέχεια μέρα με τη μέρα αύξησε κιλά και επαναλήψεις. Πρόσεχε, όμως, μη το παρακάνεις. Καλό θα ήταν να ενισχύσεις τα διαλείμματα που κάνεις.

Συμβουλή!

Αν προσέξεις παράλληλα τη διατροφή σου και αυξήσεις τις πρωτεΐνες που καταναλώνεις θα δεις πως άμεσα θα αποκτήσεις το κορμί που ονειρευόσουν.

The post Πώς να γυμνάσεις περισσότερο το πάνω μέρος του κορμιού σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα