Πώς να φτιάξεις τα δικά σου καλοκαιρινά σανδάλια

13:32 11/8/2014 - Πηγή: iPop

Κατακαλόκαιρο κι έχεις βάλει ήδη όλα στο μάτι, τα καινούρια ρούχα και αξεσουάρ, όμως τα λεφτά τελειώνουν και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα συνεχίσεις τις διακοπές σου κι όχι τι νέα ρούχα θα αγοράσεις.

Είναι αυτονόητο πως δεν πετάμε τίποτα και επιβάλλεται να ξέρεις που έχεις στοιβαγμένα όλα τα παλιά σου πράγματα. Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε έναν απλό τρόπο για να μετατρέψεις τις πλαστικές σου σαγιονάρες σε μοναδικά καλοκαιρινά παντοφλάκια.

Τι θα χρειαστείς:1 ζευγάρι σαγιονάρεςΜεγάλες χάντρεςΜικρές χάντρες3
Μπάλες με κλωστή2 Μεγάλες κορδέλεςΨαλίδιΒελόναΖεστή κόλλαΟδηγίεςΞεκινώντας απλώνουμε προσεκτικά τη ζεστή κόλλα στη διχάλα της σαγιονάρας και στη συνέχεια πριν αυτή στεγνώσει, τυλίγουμε προσεκτικά και σφιχτά τις δύο κορδέλες.Στη συνέχεια παίρνουμε ένα κομμάτι της ταινία και το τυλίγουμε 2-3 φορές στην ένωση της διχάλας, όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία. Το ίδιο επαναλαμβάνουμε και στις 2 σαγιονάρες και περιμένουμε να στεγνώσει η κόλλαΚόβουμε 2 μεγάλα κομμάτια κλωστή. Πιάνουμε το τέλος του νήματος και κρατώντας το ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη, τυλίγουμε το νήμα στον αντίχειρα περίπου 8 – 10 φορές.Σπρώχνουμε προσεκτικά, απομακρύνουμε τον αντίχειρά και κάνουμε έναν κόμπο στην άκρη του νήματος με την ίδια διαδικασία που αφήνουμε το κενό για το λαιμό στο δέσιμο της γραβάτας.Κόβουμε με το ψαλίδι στη μέση του κύκλου ώστε να σχηματιστούν δύο ισομηκή «μουστάκια». Χρησιμοποιώντας τη βελόνα μας περνάμε τις χάντρες μας στο επάνω μέρος των κλωστών. Φτιάχνουμε όσες φούντες με χάντρες θέλουμε.Το μόνο που απομένει είναι να τοποθετήσουμε τις φούντες που φτιάξαμε στη σαγιονάρα μας. Προσεκτικά κολλάμε τις φούντες επάνω στη διχάλα της σαγιονάρας, εναλλάξ μια με μικρή χάντρα μια με μεγάλη. Προτιμότερο είναι να ξεκινάμε από την ένωση της διχάλας με φούντα με μεγάλη χάντρα. Αφήνουμε να στεγνώσουμε για λίγη ώρα και είμαστε έτοιμοι.

Το νέο σου καλοκαιρινό παντοφλάκι είναι έτοιμο. Τι καλύτερο από τα φοράς τη δική σου ξεχωριστή δημιουργία απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό ήλιο;

Photos: trinketsinbloom.com

The post Πώς να φτιάξεις τα δικά σου καλοκαιρινά σανδάλια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα