Πώς να φορέσεις μποτάκια από τώρα

17:30 10/9/2014 - Πηγή: iPop

Μόνο εμείς στο iPop πεθυμήσαμε λιιιιγο τη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα; Φτάνει πια με τα crop top και τα τζιν σορτσάκια, θέλουμε αυτά τα demi – season ρούχα που μας εισάγουν σιγά σιγά στην πιο μελαγχολική εποχή του χρόνου. Κι επειδή μέσα στο Σεπτέμβριο μπορεί να σκάσουν έκτακτες βροχούλες, τα μποτάκια σου δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου για τις πιο στιλιστικά

τολμηρές. Αρκεί να τα συνδυάσεις σωστά για να μην τραβάς τα βλέμματα για τους λάθος λόγους. Οπότε εμείς σου προτείνουμε πώς να φορέσεις μποτάκια μεν, με φορέματα δε ώστε να κάνεις τη μετάβαση από το καλοκαίρι αρμονικά.

Πώς να φορέσεις μποτάκια (πρακτικά):Αν τα μποτάκια σου είναι κατασκευασμένα από καλής ποιότητας δέρμα, μπορείς να τα φορέσεις χωρίς καλτσάκι (και προφανώς χωρίς καλσόν), αρκεί να βάλεις λίγο ταλκ στα πόδια σου προηγουμένως (ώστε να μην ιδρώνουν και μυρίζουν άσχημα).Εναλλακτικά, πρέπει να βάλεις καλτσάκι ή κανονική κάλτσα. Αν υιοθετήσεις τη ροκ εκδοχή του look, θα ήταν ιδανικό να βάλεις κανονική κάλτσα (ακόμα και σε έντονα χρώματα), την οποία θα αφήσεις να εξέχει ελαφρώς -3,4 εκατοστά- πάνω από το μποτάκι σου.Πώς να φορέσεις μποτάκια (στιλιστικά):

Με ρομαντικό φόρεμα

Όχι κολλητό, αλλά ανάλαφρο. Ζητούμενο είναι να συνδυάσεις το σκληρό στυλ που έχουν τα μποτάκια με girly ή floral φορέματα, ώστε να τα κάνεις πιο χύμα. Μπορείς κάλλιστα να προτιμήσεις και vintage φορέματα.

Με ροκ διάθεση

Μποτάκια τύπου Martens είναι ιδανικά για αυτό το look. H Νο1 αρχή αυτού του στιλ είναι το layering, δηλαδή ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών ρούχων (στρωμάτων). Συνδύασε κλασικά ροκ στοιχεία (δερμάτινο, καπέλο) με πιο soft ρούχα, όπως φορέματα ή φούστες σε ανοιχτές αποχρώσεις.

Με μίνι φούστες και φορέματα

Ουσιαστικά προσαρμόζεις το καλοκαιρινό look στο φθινόπωρο, προσθέτοντας μόνο τα μποτάκια. Προτίμησε κοντομάνικο μπλουζάκι ή πουκάμισο και πάρε μια ζακέτα ή ελαφρύ τζάκετ αν κάνει ψύχρα.

Η fashion εκδοχή

Έτσι, τα φόρεσαν fashionistas του εξωτερικού σε Fashion weeks: δηλαδή με μακριά ή ασύμμετρη φούστα και ιδιαίτερα μποτάκια. Λέμε να τις εμπιστευτούμε!

Photos: instagram.com, thesartorialist.com, teampeterstigter.com, vanessajackman.blogspot.com, le-21eme.com,athens-streetstyle.com, leeoliveira.com, styledumonde.com, fadedyouth.blogspot.com, dreamtimes.com

The post Πώς να φορέσεις μποτάκια από τώρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα