Πως να δείχνεις 5 χρόνια νεότερη χωρίς νυστέρι!

14:12 24/3/2017 - Πηγή: iPop

Όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο ανησυχείς για την εμφάνιση σου, καθώς τα σημάδια της ηλικίας σου είναι αποτυπωμένα παντού πάνω σου και σε στιγματίζουν. Θες απεγνωσμένα να μάθεις πως να δείχνεις 5 χρόνια νεότερη χωρίς νυστέρι και γι αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Θαυμάζεις τις stars του Hollywood που καταφέρνουν να διατηρούν την φρεσκάδα

τους όσο τα χρόνια περνάνε και ταυτόχρονα πεθαίνεις να μάθεις «πως το κάνουν»!

Ευτυχώς για σένα, είμαστε εμείς εδώ η ομάδα του ipop και εννοείται θα σου δείξουμε τρόπους να δείχνεις και εσύ νεότερη!

Πρόσεξε το χρώμα των μαλλιών σου: Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις extreme πειράματα στα μαλλιά σου, καθώς αυτό δεν βοηθάει και πολύ. Μην ξανθίνεις υπερβολικά τα ξανθά μαλλιά σου γιατί χάνουν την λαμπάδα που έχει το γνήσιο ξανθό μαλλί και επίσης μην τα σκουρύνεις υπερβολικά καθώς αυτό είναι αφύσικο.

Χρησιμοποίησε concealer: Μην σταματήσεις να βάζεις concealer κάτω από τα μάτια σου. Επίσης δοκίμασε να τονίσεις και άλλα σημεία του προσώπου σου με αυτό καθώς θα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Το πρόσωπο σου θα μοιάζει λες και έκανες lift up!

Φόρεσε το τέλειο σουτιέν: Βρες ένα επαγγελματικό σουτιέν ασχέτως με το νούμερο που αναγράφεται πάνω. Ένα καλό εφαρμοστό σουτιέν θα σου σηκώσει το στήθος κάνοντας το να μοιάζει πολύ πιο ελκυστικό από πριν.

Παίξε με την σκιά των ματιών σου: Μπορείς να δημιουργήσεις την τέλεια ψευδαίσθηση, χρησιμοποιώντας ανοιχτή σκιά και σκούρα στις άκρες των ματιών σου. Το αποτέλεσμα θα ναι εκθαμβωτικό καθώς όχι μόνο θα τονίσει τα μάτια σου αλλά θα κερδίσει και τις εντυπώσεις.

Ανακάτεψε το style σου: Γιατί όχι; Μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις το τέλειο style ανακατεύοντας ορισμένα πράγματα μαζί. Δοκίμασε ανακατεμένο μαλλί με το καλό σου jacket ή με ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Ζήτησε βοήθεια από το κραγιόν σου: Eίναι αδιαμφησβήτητο, ακόμα και τα πιo ζουμερά χείλια χάνουν την γοητεία τους στις μεγαλύτερες ηλικίες. Αλλά μην ανησυχείς αυτό διορθώνεται! Με λίγη βοήθεια από το κραγιόν σου θα τα κάνεις να φαίνονται πιο ελκυστικά και ζουμερά. Δοκίμασε ανοιχτές αποχρώσεις με πιo σκούρο περίγραμμα. Ποιος θα έλεγε όχι σε τέτοια χείλια;

Μake up σε σκόνη έχεις; : H αλήθεια είναι ότι το υγρό make up σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη καθώς όσο περνάει η ώρα αν δεν το έχεις «στρώσει’ σωστά τόσο περισσότερο τονίζει ρυτίδες και πόρους. Όσο μεγαλώνεις προτίμησε να δοκιμάσεις make up σε σκόνη με ένα καλό highlighter το οποίο θα αλλάξει τελείως το πρόσωπο σου!

The post Πως να δείχνεις 5 χρόνια νεότερη χωρίς νυστέρι! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα