Αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για το δυστύχημα Αθηνών-Λαμίας

11:33 24/3/2017 - Πηγή: iPop

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για το δυστύχημα Αθηνών- Λαμίας τα οποία συγκλονίζουν το Πανελλήνιο!

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον οδηγό της Porsche, Γιώργο Βακάκη, ανακοινώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ την μέρα του δυστυχήματος.

Ταυτόχρονα, με την ανακοίνωση των εξετάσεων, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις, πιο συγκεκριμένα από τους γονείς του συνοδηγού της Porsche,

Αντρέα Γεωργακόπουλο.

Επίσης, για κατάθεση θα κληθεί και ο ποδοσφαιριστής Silva Cleyton, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος και μίλησε με τον Υπάτιο Πατμάνογλου, τον σύζυγο της γυναίκας που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα του δυστυχήματος και πατέρας του παιδιού, που έχασε την ζωή του στο τροχαίο.

Καθώς η δικογραφία θα χρειαστεί έναν ολόκληρο χρόνο για να ολοκληρωθεί, η δικαιοσύνη θα αργήσει θα βρεθεί στο προσκήνιο παρόλο που οι αρχές κινούνται με γρήγορο ρυθμό. Επίσης καθώς η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή, σημαντικές είναι οι καθημερινές ενημερώσεις των υψηλόβαθμων στελεχών.

Αναμένονται επίσης απαντήσεις από την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σχετικά με τα συνεργεία που συντηρούσαν το αυτοκίνητο. Στην συνέχεια οι αστυνομικές αρχές θα απευθυνθούν στον πατέρα του άτυχου νεαρού για το δυστύχημα.

Όλοι όσοι έχουν την παραμικρή εμπλοκή με το δυστύχημα αναμένεται να περάσουν από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, όπου θα εξεταστούν όσοι έκαναν συντηρήσεις στο όχημα καθώς και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι υπάλληλοι της Νέας Οδού θα δώσουν επίσης κατάθεση , καθώς παρακολούθησαν από τις κάμερες την πορεία του δυστυχήματος.

Πραγματογνώμονες θα ορίσουν με ευκρίνεια τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις ο λόγος του δυστυχήματος είναι το σκάσιμο του πίσω δεξιού ελαστικού,το οποίο άρχισε να χάνει αέρα ένα χιλιόμετρο πριν το σημείο εκτροπής. Παρόλα αυτά οι αξιωματικοί της Τροχαίας δεν είναι ακόμα σε θέση να πουν με βεβαιότητα γιατί το λάστιχο στο 82.4 χιλιόμετρο άρχισε να ξεφουσκώνει.

The post Αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για το δυστύχημα Αθηνών-Λαμίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποτελέσματα, Αθηνών-Λαμίας,apotelesmata, athinon-lamias