Πώς να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου

20:01 19/9/2014 - Πηγή: iPop

Η λέξη αυτοπεποίθηση είναι κάτι που δυστυχώς δε σε διακρίνει. Μεγάλο λάθος! Γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ! Θα σου μάθουμε πώς να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου για να νιώσεις καλύτερα με τον αυτό σου και να μαγνητίσεις τα βλέμματα των γύρων σου. Γιατί πρέπει να θυμάσαι πως τα άτομα που έχουν αυτοπεποίθηση είναι πιο ποθητά όχι μόνο σε συναισθηματικό αλλά και σε φιλικό επίπεδο από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους.

Tips για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου!Δείξε την αυτοπεποίθηση σου από τη στάση του σώματος: Ακόμα και αν δεν το νιώθεις η στάση του σώματος θα σε κάνει να
ξεχωρίσεις. Οι γύρω σου θα καταλαβαίνουν πως έχουν να κάνουν με ένα άτομο σίγουρο και αποφασιστικό. Σταμάτα, λοιπόν, να καμπουριάζεις και τέντωσε τον κορμό σου.Μη μένεις στάσιμος-η: Το να επαναπαύεσαι δε σου κάνει καλό. Βρες, λοιπόν, νέα ενδιαφέροντα! Μπορείς να ασχοληθείς με νέα πράγματα που θα σου αποσπάσουν το μυαλό και θα σε κάνουν να σταματήσεις να σκέφτεσαι μίζερα.Για σένα νοιάσου και γυμνάσου: Μερικές φορές η άσκηση είναι αρκετή για να σε κάνει να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου. Βγες, λοιπόν, από το σπίτι και ξεκίνα το τρέξιμο! Θα σου κάνει καλό.Μουσικό διάλειμμα: Αν βάλεις ένα τραγούδι με ένταση θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να ανέβεις. Οπότε καλό θα ήταν να μην ξεχνάς τη μουσική και να μην τη βγάλεις ποτέ από τη ζωή σου.Ντύσου καλά: Τις στιγμές που δε νιώθεις στα καλύτερά σου, περιποιήσου τον εαυτό σου παραπάνω απ΄ότι καθημερινά. Βάλε τα αγαπημένα σου ρούχα, φτιάξε τα μαλλιά σου και φυσικά μην ξεχάσεις το αγαπημένο σου άρωμα.

The post Πώς να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα