Πώς λειτουργεί το Google search; Μάθε μέσα σε 5 λεπτά!

10:36 28/10/2019 - Πηγή: iPop

Χρησιμοποιείς την αναζήτηση της Google κάθε μέρα και αποτελεί ο βασικός τρόπος με τον οποίο ψάχνεις οτιδήποτε θέλεις να αναζητήσεις στο Ίντερνετ. Από πληροφορίες για κάποιο σημαντικό γεγονός μέχρι τι έγινε χθες βράδυ στο αγαπημένο σου show. Ξέρεις, όμως, πώς λειτουργεί το Google search;

H εταιρεία αποφάσισε να μας εξηγήσει πώς λειτουργεί

η αναζήτησή της μέσα σε 5 λεπτά! Τόσα θα χρειαστείς για να καταλάβεις από τι εξαρτώνται τα αποτελέσματα που σου εμφανίζονται σε κάθε σου αναζήτηση!

Μέσα από ένα 5λεπτο που δημοσίευσε με τίτλο «How Google Search Works», η Google εξηγεί πώς ακριβώς λειτουργεί η μηχανή αναζήτησής της, ενώ το video αποτελεί τη νέα έκδοση παλαιότερου video που είχε δημοσιεύσει, στο οποίο ουσιαστικά πρόσθεσε 2 επιπλέον λεπτά για να χωρέσουν όλες οι νέες πληροφορίες που ήθελε.

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο social media της Google!

Παρακολουθώντας το video θα καταλάβεις με ποια κριτήρια όταν πατάς στο search bar «λαζάνια», σου εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο site πρώτο και θα καταλάβεις γιατί επίσης αυτό το site δεν βγαίνει πάντα πρώτο! Από τι εξαρτάται το αποτέλεσμα κάθε αναζήτησης; Είναι τυχαίο; Έχουν κάνει κάτι αυτά τα sites και βγαίνουν στην πρώτη σελίδα; Μπορείς να κάνεις κάτι και εσύ για να βγαίνει το δικό σου site στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων; Πώς γίνεται αυτό το ξεσκαρτάτισμα ανάμεσα στα sites;

Μετά από αυτό το 5λεπτο video το σίγουρο είναι ότι θα σου γεννηθούν κι άλλες απορίες και θα θες να μάθεις τα πάντα, γι’ αυτό και εμείς δεσμευόμαστε ότι σε επόμενο άρθρο θα σου εξηγήσουμε αναλυτικά τα πάντα για το Google search!

Μάθε πώς λειτουργεί το Google search:

Δες ακόμα:

Ο τρόπος που ψάχνεις τα νέα στο Google αλλάζει!

Το άρθρο Πώς λειτουργεί το Google search; Μάθε μέσα σε 5 λεπτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα