Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/10/2019)

08:00 28/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/10/2019):Κριός

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο

σας θα βρεθούν τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές υποθέσεις και να προσπαθήσετε να κλείσετε τις σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλικότητα σας  θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Από την άλλη πλευρά, Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να επαναξιολογήσετε τον άξονα των αξιών σας και να δείτε τι έχει πραγματική αξία για εσάς. Ενώ, είναι πιθανό να προκύψουν ξαφνικά έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να κλείσετε τις υποθέσεις σας με το παρελθόν και να επιτρέψετε σε νέα πρόσωπα να κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο   Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας, θα εκφράσει με τον πιο έντονο τρόπο το αίτημα για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Οι αλλαγές που θα φέρει στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι απότομες, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς δεν έχετε πάρει μέχρι στιγμής τα μηνύματα του Ουρανού.

Δίδυμοι

Με την οργάνωση των υποχρεώσεων σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας και μαζί με αυτές θα σας φέρει και νέες  ευθύνες τις οποίες θα αναλάβετε με μεγάλη ανυπομονησία. Το σκηνικό των νέων δεδομένων στη ζωή σας θα ενισχυθεί από την όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου η οποία φωνάζει με τον πιο έντονο τρόπο ότι η  καθημερινότητα σας θα αλλάξει. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαχειριστείτε το άγχος σας.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αποτελέσει την αφετηρία ευχάριστων εξελίξεων για εσάς τους Καρκίνους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο δημιουργική σας πλευρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να κάνει την είσοδο του στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά ένας νέος έρωτας ο οποίος θα σας αναστατώσει. Από την άλλη πλευρά, η όψη  αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ότι θα φέρει πολλές αλλαγές στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αποφασίσετε να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που προβάλλεστε.

Λέων

Σημαντικές εξελίξεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχθείτε μια νέα οικονομική πρόταση για την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ενώ από την άλλη πλευρά,  η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δρομολογήσει σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας οι οποίες θα επηρεάσουν και την οικογενειακή σας ζωή, όπως για παράδειγμα μια απρόσμενη και πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση για το εξωτερικό.

Παρθένος

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που σίγουρα δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ είναι πιθανό να προκαλέσει και αρκετές ανατροπές στις φιλικές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει πιο κοντά με ένα άτομο από άλλη χώρα ή κουλτούρα το οποίο θα ανατρέψει την καθημερινή σας ζωή και θα προκαλέσει αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις.

Ζυγός

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  θα νιώσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τα οικονομικά σας. Οι λύσεις στις υποθέσεις που σας απασχολούν θα έρθουν εντελώς ξαφνικά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη  αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να χαλαρώσετε και να πάψετε να είστε τόσο προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας. Αυτό θα είναι μια ευχάριστη ανατροπή για τις σχέσεις σας και θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θέλει να σας πει με όσο πιο έντονο τρόπο μπορεί, άλλαξε και ξαναγεννήσου. Αυτό σημαίνει ότι εντελώς ξαφνικά θα πάρετε την απόφαση να αποχωριστείτε ανθρώπους που είχατε δίπλα σας από συνήθεια και να δώσετε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να μπούνε στην ζωή σας. Αυτό θα γίνει είτε γιατί εσείς θα το επιδιώξετε, είτε γιατί ο νέος σας εαυτός θα είναι τόσο διαφορετικός που οι άλλοι δεν θα σας αναγνωρίζουν. Επίσης, η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θέλει να σας πει ένα και μόνο πράγμα, μην αντιστέκεστε στις αλλαγές.

Τοξότης

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πολύ έντονο το παρασκήνιο γύρω σας. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην ανακοινώσετε τα σχέδια και τις αποφάσεις σας. Επίσης, η όψη αντίθεσης  που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στην καθημερινότητα σας οι οποίες θα ανατρέψουν την ρουτίνα σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώσετε άγχος και ανασφάλεια.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να προσπαθήσετε να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ο κύριος στόχος σας θα είναι να μπείτε στον κύκλο ισχυρών προσώπων, τα οποία θα πριμοδοτήσουν τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Από την άλλη πλευρά, η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αιτία μπορεί να είναι ένας ξαφνικός έρωτας με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει αρκετές ανατροπές στην καριέρα σας. Για αρκετούς από εσάς μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας ωθήσει να αφήσετε την συνήθεια σας, ενώ άλλοι είναι πιθανό να προσπαθήσουν να βγάλουν προς τα έξω μια πιο σοβαρή εικόνα. Από την άλλη πλευρά, η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον   κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στις οικογενειακές σας ισορροπίες, για παράδειγμα ο ερχομός ενός νέου μέλους θα σας αναστατώσει και θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόσασταν την εικόνα και την ζωή σας.

Ιχθείς

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, έχοντας ως μοναδικό όπλο αυτή τη στιγμή την διαίσθηση σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας αλλά και το πως βλέπετε τον κόσμο. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίξει μια ξαφνική γνωριμία.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα