Πώς γυρίστηκε ο θάνατος της “Θεοδοσίας” στις Άγριες Μέλισσες και οι αποκαλύψεις του Βασίλη Μπισμπίκη

14:36 7/10/2020 - Πηγή: iPop

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 τον τελευταίο καιρό με τον θάνατο της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και τους νέους ρόλους που έχουν προστεθεί να εντείνουν τις εξελίξεις.

Οι Άγριες Μέλισσες μας έχουν καθηλώσει περισσότερο από ποτέ με κάθε επεισόδιο να συγκλονίζει. Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν την Τετάρτη η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο της Θεοδοσίας.

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τον θάνατο της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες;

Συγκινήθηκα αρκετά χθες που το είδα, κατάλαβα ότι τελείωσε αυτό το ταξίδι. Κλαίγαμε στ’ αλήθεια με τον Λάμπρο, ήταν πολύ φορτισμένη μέρα. Ήμασταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένοι και οι δύο. Βγήκε με την πρώτη, δεν την κάναμε πολλές φορές τη λήψη. Ήταν σινεμά εκείνη την ημέρα για μένα.

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη συνέχισε λέγοντας πως «Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα δεν στεναχωριόμουν τόσο. Χθες που είδα το επεισόδιο… νομίζω χτες το συνειδητοποίησα ότι τελείωσε. Γίναμε οικογένεια με αυτά τα παιδιά. Είναι λίγο στενάχωρο».

Για τον ρόλο της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες εξομολογήθηκε πως «Ούτε εγώ με ήθελα. Το έβλεπα και έλεγα «Θεέ μου, πόσο κακιά έγινα», ενώ για τη σχέση της με την Μαρία Κίτσου, η ηθοποιός ανέφερε ότι η σχέση της με τη Μαρία Κίτσου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση, τονίζοντας «Η Μαρία Κίτσου ήταν η μοναδική στα γυρίσματα που έπεφτε τόσο γέλιο. Θυμάμαι τη στιγμή που έπεσε στον γκρεμό και δεν την βοήθησα, γελούσαμε πριν. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που βλέπετε».

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και στο αποψινό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε μια συγκινητική σκηνή, καθώς ο Θωμάς Κυπραίος και η Ελένη θα συναντηθούν για τελευταία φορά. Μάλιστα, ο ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη λίγο πριν τη μεταφορά της στη φυλακή και της εκφράζει τα συναισθήματά του, ενώ παράλληλα της υπόσχεται πως θα συνεχίσει να τη βλέπει, αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που οι δυο τους θα συναντηθούν, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε το τραγικό τέλος του Θωμά Κυπραίου.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνει κόλαση τη ζωή της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες!

Στο Πρωινό επίσης μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον ρόλο του στη δραματική σειρά.

Είμαι ο διευθυντής των φυλακών, μια ισχυρή προσωπικότητα και θα συναντήσω την Ελένη στις φυλακές. Η Ελένη είναι μια επίσης ισχυρή προσωπικότητα και δεν θα περάσει καλά, θα τη ζορίσω λίγο. Αυτοί οι δυο θα έρθουν σε συγκρούσεις. Είναι μια γυναίκα που έχει δύναμη και εγώ πρέπει να τη γειώσω. Σε γυναίκειες φυλακές αυτός ο άνθρωπος κάνει ό,τι θέλει. Οργιάζει. Ο ήρωας είναι κυνικός, σκληρός, πειθαρχημένος, εγωιστής και πονεμένος με ένα τρόπο. Ο ήρωας είναι συγγενής ψυχικά με τον Δούκα. Είναι σαν να την έχει βάλει στο μάτι την Ελένη. Σαν να την παρακολουθεί. Σαν κάτι να θέλει από εκείνη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε ακόμα ότι δεν είχε στόχο να γίνει ηθοποιός ποτέ, αλλά κόλλησε μέσα σε αυτό και δεν σταμάτησε ποτέ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Πώς γυρίστηκε ο θάνατος της “Θεοδοσίας” στις Άγριες Μέλισσες και οι αποκαλύψεις του Βασίλη Μπισμπίκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, “Θεοδοσίας”, Άγριες Μέλισσες, Βασίλη Μπισμπίκη,pos, “theodosias”, agries melisses, vasili bisbiki