Ποιος κατάφερε να μείνει όρθιος στη “μάχη” της πασαρέλας και ποιος μάζεψε τα πράγματά του από το σπίτι του GNTM;

10:55 3/11/2020 - Πηγή: iPop

Μια ακόμα δοκιμασίας αποχώρησης ολοκληρώθηκε με τα μοντέλα να προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια “μάχη” πασαρέλας που τους έμεινε αξέχαστη. Ωστόσο, για κάποιον το ταξίδι στον διαγωνισμό τελείωσε εδώ. Ποιος αποχώρησε από το GNTM 3;

Μετά την αποχώρηση της Παρασκευής κι αφού η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας επισκέφθηκαν τα παιδιά για ένα μοναδικό μάθημα πασαρέλας, τα 12 μοντέλα έλαβαν μέρος σε ένα εντυπωσιακό σόου μόδας με άρωμα Woodstock αλλά και Μιλάνο.

Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και συμμετείχαν σε μια “μάχη” πασαρέλας με αρχηγούς τις art directors του Project Soma, Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου.

Η Συνατσάκη έντυσε για την πασαρέλα τα μοντέλα της με θέμα… Woodstock! Το Φεστιβάλ αυτό του 1969 αποτέλεσε ορόσημο μιας ολόκληρης εποχής, των «παιδιών των λουλουδιών» που διακήρυτταν την αγάπη και την ειρήνη ως λύση σε όλα τα ανθρώπινα προβλήματα. Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη έντυσε τα δικά της μοντέλα με στιλ Μιλανέζικο!

Οι επιλογές του Αιμιλιάνο και οι ομάδες

Ο Αιμιλιάνο επέλεξε το avantage να συμμετάσχει στο catwalk concept του Μιλάνου και της Αθηνάς Οικονομάκου, αφού του ταιριάζει περισσότερο, όπως είπε και ο ίδιος. Το πρώτο από τα δύο disavantage του το μοντέλο το έδωσε στον Δημοσθένη λέγοντας ότι θέλει να τον δυσκολέψει, με τη Ρασέλ να σχολιάζει ότι βαριέται με αυτή την επιλογή. Το δεύτερο disavantage πήγε από τον Αιμιλιάνο στον Έντουαρντ, που τον θεωρεί πολύ έμπειρο και δυνατό παίκτη, αλλά πεσμένο ψυχολογικά που δεν τα ‘χει πάει καλά στα τελευταία concepts.

Με τον Αιμιλιάνο να έχει επιλέξει το Μιλάνο, ήταν σειρά της Μαίρης να επιλέξει μοντέλο. Πρώτος παίκτης της ομάδας της ήταν ο Ηρακλής. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια επέλεξε τη Μαρινέλα, τον Ανδρέα, τη Ρασέλ, τον Σήφη και τελευταίο τον Παναγιώτη. Η Αθηνά για ένα μικρό… ταξιδάκι στο Μιλάνο, εκτός από τον Αιμιλιάνο, πήρε τη Λία, τον Έντουαρντ, τον Εμμάνουελ, τη Μαριαγάπη και τον Δημοσθένη.

Η “μάχη” της πασαρέλας

Η “μάχη” αυτή ήταν μια εμπειρία που σίγουρα τα μοντέλα δε θα ξεχάσουν. Άλλοι τα πήγαν καλύτερα κι άλλοι όχι και τόσο με τους κριτές να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από το θέαμα.

Όμως, μία ομάδα ήταν αυτή που νίκησε. Με δυσκολία οι κριτές αποφάσισαν πως η νίκη αξίζει στην ομάδα του Μιλάνου, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε την ασυλία στον Αιμιλιάνο, ο οποίος όπως είπε ήταν επαγγελματίας και συνεργάστηκαν πολύ καλά.

Ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία στο πλατό και ποιος αποχώρησε από το GNTM 3;

Στη δοκιμασία αυτή την καλύτερη φωτογραφία διεκδίκησαν ο Δημοσθένης και ο Ανδρέας. Τα δύο αγόρια «κοντραρίστηκαν» έντονα και «δικαιωματικά» όπως είπε η Βίκυ Καγιά, το καλύτερο κλικ ανήκε στον Ανδρέα.

Στην τριάδα των χειρότερων φωτογραφιών βρέθηκαν η Μαριαγάπη, ο Εμμάνουελ κι ο Ηρακλής. Με το κορίτσι αρκετά στεναχωρημένο να «σώζεται» την τελευταία στιγμή, η αποχώρηση από το GNTM «έπαιξε» ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Εμμάνουελ. Με μικρές διαφορές, ο Εμμάνουελ είχε τη χειρότερη λήψη, με αποτέλεσμα να είναι αυτός που αποχωρεί από το παιχνίδι!

Δες το trailer της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποιος κατάφερε να μείνει όρθιος στη “μάχη” της πασαρέλας και ποιος μάζεψε τα πράγματά του από το σπίτι του GNTM; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα