Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερα τέλη κυκλοφορίας;

11:31 21/10/2016 - Πηγή: iPop

Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερα τέλη κυκλοφορίας; Σύμφωνα με τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, στόχος της Κυβέρνησης είναι να μεταφερθεί το βάρος από τα παλία αυτοκίνητα στα νεώτερα στα τέλη κυκλοφορίας της επόμενης χρονιάς.

Γι’ ακόμα μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικώνς, Τρύφωνας Αλεξιάδης, εξήγησε το πως θα διαμορφωθούν τα τέλη και υπογράμμισε πως θα είναι ακόμα πιο δίκαια από ό,τι πέρυσι.

Τα τέλη θα είναι ακόμα πιο δίκαια από ό,τι πέρυσι.

Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα για να πάρει ο κόσμος πίσω τις πινακίδες

«Η φορολογική πολιτική δεν είναι αυτή που θέλαμε»

Ότι «η φορολογική πολιτική δεν είναι αυτή που θέλαμε» τόνισε ο κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης αναφερόμενος στην πορεία των εσόδων, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο πάει «πολύ καλά στο 9μηνο». Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι «η φορολογική πολιτική δεν είναι αυτή που θέλαμε αλλά είναι το αποτέλεσμα της συμφωνίας, μια πολιτική αναγκαιότητα» ενώ παραδέχθηκεότι «ξέρουμε πως η αύξηση στα καπνικά προϊόντα θα μας δημιουργήσει πρόβλημα λαθρεμπορίου».

Είμαστε όμως καταδικασμένοι να λύνουμε αυτά τα προβλήματα

Αδήλωτες καταθέσεις και πλαστικό χρήμα

Ότι η διαπραγμάτευση δεν έχει οδηγήσει «σε ένα νομοσχέδιο που θα δίνει λύση» δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης σχετικά με το νομοσχέδιο για τη χρήση «πλαστικού» χρήματος αλλά για τις αδήλωτες καταθέσεις.

Κανένας πλειστηριασμός

Ότι δεν πραγματοποιείται κανένας πλειστηριασμός υπογράμμισμος α’ κατοικίας, δήλωσε κατηγορηματικά στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός:

Η εντολή που υπάρχει στις φορολογικές υπηρεσίες είναι να μην γίνονται πλειστηριασμοί α΄ κατοικίας με συγκεκριμένους όρους. Η εικόνα που έχουμε είναι ότι για χρέη προς την εφορία δεν έχουμε πλειστηριασμούς α΄κατοικίας. Εάν έχει γίνει αυτό παρακαλώ να επικοινωνήσει κάποιος με το ΥΠΟΙΚ για να διορθωθεί το ζήτημα

The post Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερα τέλη κυκλοφορίας; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα