Ποιο είναι το κορίτσι VSCO; Η νέα τάση που κατακλύζει τα social media

15:18 14/9/2019 - Πηγή: iPop

Ποιο είναι το κορίτσι VSCO; Τι σημαίνει η νέα τάση που κατακλύζει τα social media και βλέπουμε παντού στο Instagram και το YouTube; Πόσο θα αντέξει αυτή, πριν δούμε στα feeds μας την επόμενη μεγάλη τάση για την οποία αξίζει να συζητήσουμε;

Το κορίτσι VSCO ή όπως είναι ευρέως γνωστό το VSCO

girl, έχει να κάνει με το στυλ και την αισθητική της γενιάς Z (Gen Z). Μια αισθητική που έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τις τάσεις που βλέπουμε κατά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα οποία υιοθετούν κατά κύριο λόγο τα έφηβα κορίτσια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sun”, ένα VSCO girl λατρεύει τα αξεσουάρ και ακολουθεί τη δική του μοναδική αισθητική όσον αφορά τη μόδα. Αγαπάει τα εμβληματικά scrunchies της δεκαετίας του ’90, τα backpacks σε έντονα χρώματα συγκεκριμένων πάντα brand, τα κολιέ και βραχιόλια με κοχύλια και επειδή έχουν οικολογική συνείδηση, κουβαλάνε παντού μαζί τους ένα μεταλλικό καλαμάκι κι έναν θερμός για το νερό ή τον καφέ τους.

Αυτά τα κορίτσια φοράνε oversized tie-die μπλουζάκια, denim ή biker σορτσάκια και άσπρες κάλτσες πάνω απ’ τον αστράγαλο. Τι παπούτσια επιλέγουν; Μόνο Vans, Crocs ή Birenstocks. Είναι φαν του #nomakeup και τα μαλλιά τους είναι μακριά με κυματιστές μπούκλες, ακριβώς σαν κι αυτές που αποκτούν όταν βγαίνουν απ’ το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Μάλιστα, βρήκαμε και το τεστ που αποκαλύπτει σε τι ποσοστό είσαι VSCO girl. Οι ερωτήσεις που θα κληθείς να απαντήσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων να διαλέξεις ένα must-have κομμάτι, ένα πρωινό που θα έβλεπες στο Instagram, να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς εφαρμογές, να διαλέξεις ανάμεσα σε Vans ή Birkenstocks και μια celebrity της οποίας το στυλ θαυμάζεις.

Διάβασε ακόμη:

Τα social media επηρεάζουν περισσότερο τα κορίτσια από τα αγόρια!

Photo: Unsplash/Logan Weaver

Το άρθρο Ποιο είναι το κορίτσι VSCO; Η νέα τάση που κατακλύζει τα social media εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα