Ποια ηθοποιός από το «Emily in Paris» θα εισβάλει στο «The Crown»;

12:31 22/3/2022 - Πηγή: iPop

Από την Claire Foy και τον Matt Smit , μέχρι την Helena Bonham-Carter και την Gillian Anderson, το casting της επιτυχημένης σειράς «The Crown» του Netflix δε θα μας απογοητεύσει ποτέ! Τώρα, καθώς αναμένουμε την πολυσυζητημένη πέμπτη σεζόν, η οποία διερευνά τον γάμο μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana, έχουμε άλλη μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο cast και μάλιστα την έχουμε δει και την έχουμε αγαπήσει στο «Emily In Paris».

Φυσικά και αναφέρομαι στην Philippine

Leroy-Beaulieu, γνωστή ως το αφεντικό στον τομέα του μάρκετινγκ, Sylvie Grateau, στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Emily In Paris

Hθοποιοί στο «The Crown»: Αυτός είναι ο νέος ρόλος της σειράς

Έχοντας κερδίσει ήδη τον μεγάλο θαυμασμό του κοινού για τη σοβαρότητά της και την άψογη ερμηνεία της στο «Emily in Paris», δεν μας κάνει εντύπωση που το «The Crown» επέλεξε την συγκεκριμένη ηθοποιό γι’ αυτόν τον σπουδαίο ρόλο στη σειρά.

The Crown: Δες πώς θα είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Diana στα νέα επεισόδια της σειράς

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philippine Leroy Beaulieu (@philippineleroybeaulieu)

Στη συνέντευξή της στη «Mail On Sunday», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα πάρει το ρόλο της Monique Ritz, χήρας του πρώην ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου The Ritz Charles Ritz που πούλησε το οικογενειακό του ξενοδοχείο στο Παρίσι στον Mohamed Al Fayed το 1979. Το ξενοδοχείο The Ritz είναι αυτό όπου η Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Dodi Fayed, ο γιος του Mohamed, πέρασαν την τελευταία τους νύχτα πριν χάσουν τη ζωή τους στο θανατηφόρο τροχαίο τον Αύγουστο του 1997.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philippine Leroy Beaulieu (@philippineleroybeaulieu)

«Δεν είναι και τόσο σπουδαίος ρόλος, αλλά τα γυρίσματα ήταν απολαυστικά και ήμουν τόσο πολύ χαρούμενη που πήρα μέρος σε αυτά», αποκάλυψε στην εφημερίδα. «Κάθε επεισόδιο είναι σαν μια μικρή ταινία από μόνο του. Είναι τρελά καλογραμμένη σειρά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philippine Leroy Beaulieu (@philippineleroybeaulieu)

Η πέμπτη σεζόν του Crown θα περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα σε γνωστούς ρόλους. Σύμφωνα με το Variety , τον έφηβο πρίγκιπα William θα υποδυθεί ο 13χρονος Senan West. Σας ακούγεται γνωστό το όνομά του; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ο πραγματικός γιος του Dominic West, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του Πρίγκιπα Καρόλου.

“Ρουφήξαμε” την 4η σεζόν του The Crown και μάθαμε τα πάντα για τον 5ο κύκλο που θα επικεντρωθεί στον προβληματικό γάμο του Καρόλου και της Νταϊάνα

Μπορεί να μην έχουμε πολλές πληροφορίες ακόμα για την πέμπτη σεζόν του «The Crown», όμως, με την πάροδο του χρόνου νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και η αλήθεια είναι πως μας κάνουν να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα ακόμα περισσότερα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια ηθοποιός από το «Emily in Paris» θα εισβάλει στο «The Crown»; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα