Πλέον θα αλλάξει ο τρόπος που φοράς το σουτιέν σου! Δες το video!

11:53 18/9/2019 - Πηγή: iPop

Ποιος γνωρίζει καλύτερα από εσώρουχα, ρούχα, μόδα, χορό, γυναίκες απ’ την Sarah Jessica Parker;;; Καμία! Η ηθοποιός μας λέει να βάλουμε το σουτιέν μας με τέσσερις χορευτικές κινήσεις… για τη νέα καμπάνια της Intimissimi

Η Sarah Jessica Parker συνδυάζει την αγάπη της για το χορό, τη μόδα και την εμψύχωση των γυναικών στη νέα καμπάνια της Intimissimi. Αυτή η καμπάνια, απλώς αλλάζει λίγο τον καθημερινό τρόπο που φοράμε το σουτιέν μας σε λίγο πιο χορευτικό και διασκεδαστικό.

Η 54χρονη ηθοποιός ενθουσιάστηκε αμέσως με το νέο, έξυπνο, διασκεδαστικό concept και φυσικά με το soundrack  του “Guarda Come Dondolo,” ένα διαχρονικό, Ιταλικό τραγούδι από το 1962.

View this post on Instagram

5, 6, 7, 8. When @IntimissimiOfficial allows me to "conduct" The #BraTwist, I take it very seriously. X, SJ #Intimissimi

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Sep 12, 2019 at 8:00am PDT

«Ο χορός παίζει έναν ρόλο στη ζωή μου καθώς παραμένω ενθουσιασμένη και φυσικά μια καταπληκτική χορεύτρια στην κουζίνα με τα παιδιά μου», είπε η Sarah Jessica Parker, η οποία είναι μαμά του 16χρονου James και των 9χρονων διδύμων Marion και Tabitha, ενώ όπως είπε στο People την πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι το αγάπησε!

Το twist bra μπορείς να το φορέσεις με τέσσερις χορευτικές κινήσεις και να σου φτιάξει η διάθεση. Όπως λέει και η Sarah Jessica Parker είναι σημαντικό να νιώθεις άνετα και να νιώθεις ο καλύτερός σου εαυτός φορώντας το και θεωρώ πως οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν: να είναι άνετο, να εφαρμόζεις σωστά και να μην φαίνεται!

Η ηθοποιός έγινε amdassador της εταιρίας τον Σεπτέμβρη του 2018 και γρήγορα ένωσε σαν το σπίτι της με την ομάδα και τα ταξίδια που έκανε στην Ιταλία για διάφορα events. «Τους αγαπώ, την οικογένεια, την εξυπνάδα, την δημιουργικότητα, το πόσο ταλαντούχοι είναι. Κάθε αλληλεπίδραση είναι διασκεδαστική», είπε χαρακτηριστικά.

Η νέα καμπάνια του Intimissimi

H νέα καμπάνια μας δείχνει πώς να φοράμε το σουτιέν με τέσσερις κινήσεις, ένα… tutorial με χορογράφο την Sarah Jessica Parker που δίνει τις οδηγίες.

Ξεκινάς από τη σωστή προσαρμογή των τιράντων του σουτιέν, το δέσιμο από πίσω, την εφαρμογή και το…. twist! Κάνε μια στροφή, κοιτάξου στον καθρέπτη κι έτοιμη!

Όλες ακολουθούμε έναν συγκεκριμένο τρόπο που βάζουμε το σουτιέν μας κι αν το κάναμε λίγο πιο χορευτικά θα μας έφτιαχνε τη διάθεση! Και η αλήθεια είναι πως αυτό το σουτιέν είναι ιδιαίτερο και chic!

Διαβάστε επίσης:

Προβλήματα με το σουτιέν που οι άντρες δεν θα καταλάβουν ΠΟΤΕ | Photos

Το άρθρο Πλέον θα αλλάξει ο τρόπος που φοράς το σουτιέν σου! Δες το video! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα