Μάθαμε τι κάνουν οι κριτές του GNTM πριν τις οντισιόν! (Video)

10:01 18/9/2019 - Πηγή: iPop

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ βλέποντας τις οντισιόν του GNTM πώς περνούν οι κριτές τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας σε κάθε πόλη που βρίσκονται; Τι χημεία κι επικοινωνία έχουν μεταξύ τους; Πώς ξυπνάνε το πρωί; Εμείς μάθαμε τι κάνουν οι κριτές του GNTM πριν τις οντισιόν και σου δείχνουμε!

Το επεισόδιο της Τρίτης με τις οντισιόν του GNTM στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο, δείχνοντάς μας πώς περνούν οι κριτές στη συμπρωτεύουσα…

Πώς ξυπνούν, πώς μιλούν μεταξύ τους αλλά και τις πρωινές τους συνήθειες!

Διάβασε εδώ τι ρωτάνε οι κριτές τα κορίτσια στις οντισιόν του GNTM.

Τι κάνουν, λοιπόν, οι κριτές του GNTM πριν τις οντισιόν;

Η Βίκυ Καγιά ξυπνάει στο κρεβάτι της με ηρεμία και θετική διάθεση, ενώ αμέσως μόλις ξυπνήσει μιλάει στο τηλέφωνο με τον Άγγελο Μπράτη και κανονίζουν να πιουν μαζί καφέ και να φάνε πρωινό!

Ο Άγγελος Μπράτης, όμως, πίνει ήδη τον καφέ του, φορώντας ένα λευκό μπουρνούζι και μαύρα γυαλιά, ενώ προσπαθεί να συνέλθει απ’ την βραδινή του έξοδο!

Ο Δημήτρης Σκουλός, επίσης απολαυστικός, ξυρίζει το πρόσωπό του τραγουδώντας -κρύβει έναν σταρ μέσα του!- κρατώντας το ξυραφάκι ως μικρόφωνο! Το highlight του πρωινού του ξυπνήματος είναι η πετσέτα στο κεφάλι του μετά το ντους! Τρολάρει τον εαυτό του και μας αρέσει! Στο μεταξύ, χτυπάει το τηλέφωνό του καθώς τον παίρνει ο Άγγελος Μπράτης για να βεβαιωθεί ότι έχει ξυπνήσει κι ετοιμάζεται γιατί η μέρα είναι μεγάλη και οι οντισιόν περιμένουν!

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν θα μπορούσαμε να τη φανταστούμε να ξυπνάει με διαφορετικό τρόπο! Γυμνάζεται εντατικά ακούγοντας μουσική, με αποτέλεσμα να μην ακούει το τηλέφωνό της που την καλεί ο… SKOUL

Keywords
Τυχαία Θέματα