Πέτρος Φιλιππίδης: Παραπομπή σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

15:44 11/11/2021 - Πηγή: iPop

Παραπέμπεται σε δίκη ο Πέτρος Φιλιππίδης για 3 κακουργήματα: Έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Το βούλευμα του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου.

Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως. Η εισαγγελέας Ευθυμίας Στάμου είχε προτείνει πως οι καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του κατηγορουμένου «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις οι οποίες, επιβεβαιώνονται και από τις μαρτυρικές καταθέσεις τρίτων προσώπων».

Έτσι, ο παραπέμπεται σε δίκη ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Στο βούλευμα που εξέδωσαν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η καθημερινότητα του κ. Φιλιππίδη στη φυλακή

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί, φέρεται να βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014. Σε δύο από τις περιπτώσεις οι πράξεις τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν εκεί οι συνάδελφοι του, ενώ στην τρίτη περίπτωση επιχείρησε να βιάσει συνάδελφο του μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Παραπομπή σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα