Πέθανε η γυναίκα που είχε πηδήξει στον Τάμεση για να σωθεί από την επίθεση του Λονδίνου

10:18 7/4/2017 - Πηγή: iPop

Πέθανε η γυναίκα που είχε πηδήξει στον Τάμεση για να σωθεί από την επίθεση του Λονδίνου η οποία σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η Ρουμάνα Andreea Cristea, η οποία είχε πέσει μέσα στον Τάμεση για να σωθεία πό την τρομοκρατική επίθεση στην γέφυρα του Westminster έχασε τη μάχημε τη ζωή σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

H Cristea έγινε το πέμπτο θύμα της επίθεσης της 22 Μαρτίου, στην οποία ο Khalid Masood οδήγησε το όχημά του πάνω στους πεζούς λίγο πριν μαχαιρώσει

έναν αστυνομικό και του αφαιρέσει τη ζωή.

H Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο της Andreea Cristea στο νοσοκομείο, μετά από 2 εβδομάδες από την επίθεση.

Η Cristea, βρισκόταν για διακοπές στο λονδίνο με τον σύντροφό της. Η ίδια είχε πηδήξει μέσα στον Τάμεση για να γλιτώσει από την επίθεση του Khalid Masood και είχε ανασυρθεί από τις αρχές ζωντανή.

Η οικογένεια της και ο σύντροφός της Andrei Burnaz ανέφεραν σε μία δήλωση:

Αφού πάλεψε για τη ζωή της για πάνω από 2 εβδομάδες, η αγαπημένη μας και αναντικατάστατη Andreea – υπέροχη κόρη, αδερφή, σύντροφος και αφοσιωμένη φίλη η οποία ήταν το πιο μοναδικό άτομο που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί- έφυγε βίαια από τις ζωές μας με τον πιο άκαρδο τρόπο. Θα την θυμόμαστε πάντα ως μία λαμπρή ακτίνα φωτός που θα λάμπει για πα΄ντα στις ζωές μας. Η Andreea δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει τα χρήαμτα που μαζεύτηκαν για την ανάρρωση της. Όλο το ποσό θα δοθεί σε φιλανθρωπίες. Δεν υπάροχυν λόγια να εξηγήσουμε τον πόνο μας και το κενό που άφησε στις καρδιές μας.

Photo:AFP

The post Πέθανε η γυναίκα που είχε πηδήξει στον Τάμεση για να σωθεί από την επίθεση του Λονδίνου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα