Περιστέρι: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του πατέρα για τον βιασμό της κοπέλας όταν ήταν 11 ετών και οι έρευνες για τη δολοφονία της

19:11 4/8/2022 - Πηγή: iPop

Πόνος και θλίψη για τη δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του εγκλήματος συνεχίζονται, ενώ την ίδια στιγμή ο πατέρας της προχώρησε σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της κοπέλας.

Ο πατέρας της 17χρονης που δολοφονήθηκε, αποκάλυψε πως η κοπέλα και ο ένας από τους γιους του είχαν πέσει θύματα ασέλγειας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε κάνει τον γύρο της Ελλάδας το 2018, και για την οποία είχαν καταδικαστεί τρεις άνδρες.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», είπε αρχικά ο πατέρας και στη συνέχεια μίλησε για το παρελθόν.

Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος του γιός (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα , στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν. «Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται».

Οι τρεις δράστες ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης -τότε- Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17. Η Νικολέτα με την αδελφή της είχαν αποφασίσουν να φύγουν για την Αθήνα για να γλυτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Η κόρη μου έφυγε για την Αθήνα να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης έφραξε το στόμα και τη μύτη της ανήλικης, ενώ πέρα από τις μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα της, φέρει και σημάδια στο αριστερό της μάγουλο και συγκεκριμένα μια γρατζουνιά. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ εκτιμάται ότι είχε προηγηθεί πάλη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα είχε δεχθεί δεκάδες απειλητικά μηνύματα από τον 22χρονο σύντροφό της, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Περιστέρι: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του πατέρα για τον βιασμό της κοπέλας όταν ήταν 11 ετών και οι έρευνες για τη δολοφονία της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop
Περιστέρι,peristeri