Chrissy Teigen και John Legend ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν ξανά γονείς- Η συγκινητική ανάρτηση

11:05 4/8/2022 - Πηγή: iPop

Chrissy Teigen και John Legend ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί, σχεδόν δύο χρόνια μετά την απώλεια του βρέφους τους, που είχε γεννηθεί νεκρό.

Το 36χρονο μοντέλο μοιράστηκε φωτογραφίες της στο Instagram, όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ έγραψε πως αισθάνεται αισιόδοξη και καταπληκτικά.

«Η χαρά γέμισε το σπίτι και τις καρδιές μας ξανά», ανέφερε.

View
this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Τον Σεπτέμβριο του 2020, το ζευγάρι έχασε ένα παιδί, μετά από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Όπως είχε δηλώσει, η Teigen, «ήταν ο μεγαλύτερος πόνος που βίωσα ποτέ».

Τώρα, στο συνοδευτικό κείμενο στην ανάρτησή της αναφέρθηκε ξανά σ’ αυτά τα συναισθήματα, ανακοινώνοντας πως είναι ξανά έγκυος, ενώ εξήγησε το πόσο άγχος είχε να είναι όλα καλά πριν κάνει το post και το γνωστοποιήσει στο κοινό.

«Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον ένας χαμός συναισθημάτων, αλλά η χαρά γέμισε ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας. Σε κάθε ραντεβού έλεγα στον εαυτό μου, “εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα ανακοινώσω”, αλλά μετά ανέπνεα ανακουφισμένη ακούγοντας τον καρδιακό παλμό και αποφάσιζα ότι είμαι πολύ νευρική ακόμα. Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό από νευρικότητα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξα και καταπληκτικά. Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω για τόσο καιρό!», έγραψε η Teigen.

Chrissy Teigen και John Legend έχουν ακόμα την Luna, που είναι 6 χρονών, και τον Miles που είναι 4.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Chrissy Teigen και John Legend ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν ξανά γονείς- Η συγκινητική ανάρτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα