Περιποίηση προσώπου home-made

11:32 2/5/2014 - Πηγή: iPop

Οικονομική κρίση, πρόσθετοι φόροι, και ξανά από την αρχή, με λίγα λόγια συνεχώς νέα έξοδα. Και τώρα τι κάνουμε, τα παρατάμε όλα και αφήνουμε τον εαυτό μας χωρίς περιποίηση; Φυσικά και όχι, υπάρχουν τρόποι να δημιουργήσεις τα δικά σου καλλυντικά από απλά υλικά που έχεις στο ψυγείο και στα ντουλάπια της κουζίνας σου. Περιποίηση προσώπου home-made, πάμε να δούμε πως θα τα καταφέρεις;

Πίστεψε μας το αποτέλεσμα είναι εξίσου καλό με αυτό που

θα επιτύγχανες με προϊόντα ομορφιάς που για να τα αποκτήσεις θα έβαζες βαθιά το χέρι στην τσέπη. Και το βασικότερο, τα έχεις δημιουργήσει μόνη σου με αγνά υλικά και ξέρεις ακριβώς τι περιέχουν.

Peeling

Αναδόμησε το σώμα σου την ώρα που απολαμβάνεις το ντουζ σου, αποβαλόντας τα νεκρά κύτταρα με ένα χειροποίητο peeling.

Τι θα χρειαστείς: Λευκή ζάχαρη ή καστανή αν έχεις και μέλι. Αφού τα αναμείξεις κάνε το peeling σου επιμένοντας στα σκληρά σημεία, όπως αγκώνες, γόνατα και φτέρνες.

Μαύροι κύκλοι

Έχεις μαύρους κύκλους; Πες τους αντίο με μία απλή κίνηση.

Κόψε δύο φέτες αγγούρι κλείσε τα μάτια, καλύπτοντας τα με τις φέτες που έκοψες και κράτησε τις εκεί για τουλάχιστον 20 λεπτά. Θα χαλαρώσεις και παράλληλα θα φαίνεσαι λες και μόλις ξύπνησες.

Καθαρισμός προσώπου

Καθάρισε το πρόσωπό και δώστου έξτρα λάμψη. Αν δεν έχεις γαλάκτωμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελαιόλαδο. Αφαιρεί ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ ενώ θρέφει την επιδερμίδα σου σε βάθος.

Στη συνέχεια πάρε ένα μπολάκι και κάνε μια μίξη γιαουρτιού με μέλι και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Κάνει θαύματα και ο λόγος είναι απλός: τα συστατικά της περιέχουν λιπαρά οξέα σε ελεύθερη μορφή, σάκχαρα, βιταμίνες (ειδικά βιταμίνη Α), μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία θα κάνουν την επιδερμίδα σας ιδιαίτερα απαλή και λαμπερή.

The post Περιποίηση προσώπου home-made appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα