Μεταποίησε τα παλιά ρούχα σου

09:00 2/5/2014 - Πηγή: iPop

Θες αλλαγές και τις θες τώρα, θες να ξεκινήσεις από την εμφάνιση σου αλλά δεν έχεις χρήματα για να πας στα μαγαζιά. Όχι, δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας λόγος, να απελπίζεσαι μεταποίησε τα παλιά ρούχα σου και καν’ τα να μοιάζουν με καινούρια!

Από t- shirt, crop top

Μην κοιτάς σαν χαμένη, τα crop top

είναι τα μπλουζάκια που αποκαλύπτουν το κάτω μέρος της κοιλίτσας μας, τα απολαύσαμε την προηγούμενη σεζόν σε πιο στενή μορφή αλλά τώρα λόγο άνοιξης που θέλει τα ρούχα πιο άνετα, τα βλέπουμε και σε πιο φαρδιά εκδοχή.

Για να φτιάξεις το δικό σου crop top χρειάζεσαι ένα παλιό κοντομάνικο που απλά έχεις βαρεθεί.
Κόψε το κάτω μέρος του και αν θέλεις και να μανίκια για να κάνεις αμάνικο ή κόψε το λαιμό του για να το κάνεις να πέφτει στον ώμο.

Εάν θες να βάλεις μια πιο hot πινελιά, κάνε του τρύπες, όχι μην τρομάζεις, είναι απλό, πάρε ένα τσιγάρο, άναψε το, πλησίασε το στο ύφασμα και έτσι θα δημιουργήσεις μικρές τρύπες στο ύφασμα.

Όχι πια τζιν, τώρα σορτς

Έχεις σίγουρα τζιν που τα έχεις φορέσει τόσο πολύ που έχουν φθαρθεί ή τα έχεις βαρεθεί, κόψε τα και κάνε τα σορτς, αν πάλι βαρέθηκες και το χρώμα τους υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις και αυτό. Προμηθεύσου από μαγαζιά με είδη ραπτικής ειδικές βαφές ρούχων.

Η διαδικασία είναι απλή και το αποτέλεσμα θα σου αρέσει, αντί για ένα παλιό τζιν παντελόνι, τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα καινούργιο, κόκκινο, τζιν, σορτς.

The post Μεταποίησε τα παλιά ρούχα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα