Περιόρισε τις πιθανότητες να πάθεις καρκίνο του προστάτη

18:31 15/7/2014 - Πηγή: iPop

Ένα πρόβλημα υγείας που ειδικά στις μέρες μας απασχολεί την πλειοψηφία των αντρών είναι ο καρκίνος του προστάτη. Σπάνια εμφανίζεται σε άνδρες κάτω των 45 ετών, επομένως η ηλικία από την οποία κρούεται το καμπανάκι του συχνού προληπτικού ελέγχου είναι από 50 ως 80 ετών. Υπάρχουν, όμως, κάποιες μικρές αλλαγές που αν τις κάνεις στην καθημερινότητα σου μπορείς να περιορίσεις τις πιθανότητες να πάθεις καρκίνο του προστάτη.

Ποια είναι τα μικρά tips που μπορεί να διώξουν μακριά τον καρκίνο του προστάτη;Διατήρησε το βάρος σου σε φυσιολογικά επίπεδα.
Το σταθερό αλλά και σωστό βάρος θα επηρεάσει την υγεία σου και θα σε βοηθήσει εκτός των άλλων προβλημάτων να μειώσεις και τις πιθανότητες να πάθεις καρκίνο του προστάτη.Κάνε γυμναστική έστω για 30 λεπτά την ημέρα. Δε σου λέμε να λιώσεις στο γυμναστήριο αλλά, ακόμα και το καθημερινό περπάτημα μπορεί να ενισχύσει και να βελτιώσει την υγεία σου.Κατανάλωσε πολλά λαχανικά και δημητριακά ολικής άλεσης. Θα ενισχύσεις τον οργανισμό σου και θα τον θωρακίσεις!Μείωσε το αλκοόλ και ξέχνα ειδικά τα ζαχαρούχα ποτά και τα γλυκά ροφήματα.Μείωσε από τη ζωή σου ή αν μπορείς εγκατέλειψε τελείως την κατανάλωση κόκκινου κρέατος.Ξέχνα τα συμπληρώματα διατροφής που υπάρχουν για τον καρκίνο ή ακόμα και τα βότανα που υπόσχονται να μειώσουν τα καρκινικά κύτταρα του οργανισμού σου και να μην αφήσουν τον καρκίνο να μπει στη ζωή σου.

The post Περιόρισε τις πιθανότητες να πάθεις καρκίνο του προστάτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα