Πέντε εύκολες σπιτικές μάσκες που θα φτιάξεις για λαμπερό δέρμα

19:19 22/5/2017 - Πηγή: iPop

Γιατί αυτό που χρειάζεται πιο πολύ το δέρμα μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, είναι η ενυδάτωση του που αν πετύχει θα φέρει και λάμψη στη φάτσα μας!

Του ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΖΑΝΑ

Επειδή ξέρουμε ότι τώρα τελευταία έχεις αρχίσει να ψάχνεις φυσικούς τρόπους για να κάνεις το baute σου το marymary.gr θα σου προτείνει πέντε διαφορετικές μάσκες προσώπου με υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σου. Στη χειρότερη να μην έχεις 2 από όλα αυτά!

Μάσκα προσώπου με αβοκάντο

Το

αβοκάντο εκτός από μέρος του πρωινού σου γεύματος ή μιας σαλάτα μπορείς να σε βοηθήσει και στη διαδικασία σου beaute σου γιατί οι βιταμίνες και οι πρωτεΐνες που περιέχει θα ενυδατώσουν το δέρμα σου.

1 ώριμο αβοκάντο1 ασπράδι αυγού σε θερμοκρασία δωματίου1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Θα καθαρίσεις το αβοκάντο και θα το κάνεις πουρέ με το πιρούνι ή στο μπλέντερ μέχρι να μην υπάρχουν καθόλου κομμάτια. Στη συνέχεια θα ανακατέψεις τον πουρέ με το ασπράδι και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ και αφού τα υλικά δέσουν θα τα απλώσεις στο πρόσωπο σου. Αφήνεις τη μάσκα για 3 λεπτά και την ξεπλένεις με χλιαρό νερό.

Μάσκα προσώπου από βρώμη

Μπορεί όταν τρως μπάρες βρώμης να βρίζεις επειδή περνάς ένα μαρτύριο μέχρι να φύγει από τα δόντια σου αλλά στο πρόσωπο σου θα κάνει μόνο καλό αφού μπορεί να θεραπεύσει το ξηρό δέρμα και να το αναζωογονήσει.

1/3 φλιτζανιού βρώμη1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό1 κουταλιά της σούπας μέλι1-2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι χωρίς ζάχαρη

Ρίξε σε ένα μπολ τη βρώμη με το νερό και άσε τη βρώμη να απορροφήσει τα υγρά. Πρόσθεσε το μέλι και το γιαούρτι και ανακάτεψε τα όλα μαζί στο μπλέντερ. Μόλις τα υλικά γίνουν ένα άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπο σου για δέκα λεπτά κι αφού την βγάλεις με χλιαρό νερό στέγνωσε το πρόσωπο σου με μια πετσέτα…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post Πέντε εύκολες σπιτικές μάσκες που θα φτιάξεις για λαμπερό δέρμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα