Πεντανόστιμο oreo cheesecake χωρίς ψήσιμο

15:59 10/1/2021 - Πηγή: iPop

Αν αγαπάς κι εσύ τα μπισκότα oreo αυτό το cheesecake θα σε αποζημιώσει για όλα τα γλυκά που σε στιγμές αδυναμίας πετάγεσαι στα ζαχαροπλαστεία και στα περίπτερα για σοκολάτα. Το oreo cheesecake είναι ένα ιδιαίτερα εύκολο γλυκό και το καλύτερο από όλα είναι ότι δε χρειάζεται καν ψήσιμο! Τα υλικά του δεν είναι πολλά και είναι εξίσου απλά.

Τι θα χρειαστείς για το oreo cheesecake10
μπισκότα OREO 60 gr. βούτυρο500 gr. Philadelphia100 gr. ζάχαρη άχνη190 gr. κρέμα γάλακτοςΠώς θα φτιάξεις το oreo cheesecake χωρίς ψήσιμοΘρυμματίζουμε στο multi τα μπισκότα μας χωρίς να γίνουν εντελώς σκόνηΑνακατεύουμε τα μπισκότα και το βούτυροΣτρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσειΣτη συνέχεια χρησιμοποιώντας το μίξερ ανακατεύουμε το philadelphia και τη ζάχαρη άχνηΈπειτα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλάΌταν είναι έτοιμο το μείγμα το βάζετε στο ταψάκι ακριβώς από πάνω από τη βάση που ετοιμάσαμε προηγουμένως και το βάζετε να παγώσει στο ψυγείοΌταν παγώσει αν θέλετε μπορείτε να θρυμματίσετε ή ακόμα να βάλετε ολόκληρα cookies από πάνω για στολισμό.

Με τις νέες γεύσεις oreo που κυκλοφορούν μπορείς να δοκιμάσεις και εναλλακτικές γεύσεις στο cheesecake σου χρησιμοποιώντας τα oreo με γεύση. Η επιτυχία είναι δεδομένη! Καλή απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Πεντανόστιμο oreo cheesecake χωρίς ψήσιμο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα