Πέφτει η θερμοκρασία από σήμερα | Τοπικές νεφώσεις

08:28 14/7/2017 - Πηγή: iPop
| Τοπικές

Πέφτει η θερμοκρασία από σήμερα, Παρασκευή, μετά το «κύμα» καύσωνα των προηγούμενων ημερών. Λίγες νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τόπους, ενώ σε ορισμένες περιοχές της χώρας αναμένονται και σποραδικές βροχές.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά η μέγιστη

θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφόρ και το μεσημέρι νότιοι-νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στην Πελοπόννησο έως 38 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη νότια Κρήτη θα είναι έως και 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους έως 37 βαθμούς.

The post Πέφτει η θερμοκρασία από σήμερα | Τοπικές νεφώσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα