Παρεμβαίνει στο γκρίζο τοπίο με τους πιο αναπάντεχους τρόπους!

13:02 15/7/2014 - Πηγή: iPop

Αγαπάμε την εναλλακτική street art, αυτή που αξίζει δικαιωματικά το χαρακτηρισμό τέχνη. Τα διεθνή παραδείγματα μας δείχνουν ότι η street art γίνεται όλο και πιο ευφάνταστη… Είχαμε θαυμάσει την απλή ιδέα του καλλιτέχνη Urban X από τη Γαλλία και από αυτή τη χώρα μας έρχεται και ο ιδιοφυής δημιουργός oakoak. Βασίζεται στην ικανότητά του να παρατηρεί το γκρίζο τοπίο της πόλης

και εκεί που όλοι προσπερνούν εκείνος να βλέπει ενδιαφέροντα σενάρια να ξετυλίγονται σε δρόμους, τοίχους και πεζοδρόμια. Μια λακκούβα γίνεται το ιδανικό φανταστικό τοπίο, μέσα από τη ρωγμή στον τοίχο ξεπηδούν σούπερ ήρωες!

Όπως λέει ο ίδιος: «Μιας και κατάγομαι από την παλιά βιομηχανική πόλη Saint Etienne, είχα ανάγκη να κάνω την πόλη μου λιγότερο γκρι και την ίδια στιγμή πιο χιουμοριστική. Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό στοιχείο της δουλειάς μου.

Κύριο ενδιαφέρον μου είναι το να δίνω σημασία σε μέρη και αντικείμενα που οι άνθρωποι πλέον δεν προσέχουν. Περπατάω πολύ κάθε μέρα και έτσι βρίσκω νέα ελκυστικά μέρη με αστικά στοιχεία, όπως σπασμένους τοίχους. Τα μετράω και τα μελετάω και επιστρέφω για να κάνω το project μου. Προτιμώ να προετοιμάζω τα προσχέδια στο σπίτι μου».

Δες δουλειά του από τους τελευταίους 6 μήνες, ενώ αν ψάχνεις ακόμα περισσότερα έργα του μπες στη Facebook page του.

The post Παρεμβαίνει στο γκρίζο τοπίο με τους πιο αναπάντεχους τρόπους! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα