Παραλύει η χώρα λόγω του ασφαλιστικού

17:15 7/5/2016 - Πηγή: iPop

Φρένο έχει πατήσει ολόκληρη η χώρα ενώ στην Βουλή βρίσκεται το νέο φορολογικό- ασφαλιστικό και οδεύει προς ψήφιση την Κυριακή.

Αναλυτικά οι συγκεντρώσεις:Παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο αγροτών στην Ομόνοια στις 18:00 το Σάββατο.ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση στις 18:00 το Σάββατο και στις 10:30 την Κυριακή.ΓΣΕΕ: Συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 10:00 το πρωί της Κυριακής.ΑΔΕΔΥ:
Συγκέντρωση στη Σύνταγμα στις 18:00 την Κυριακή.Φρένο έχει πατήσει η χώρα

48ωρη γενική απεργία έχουν ξεκινήσει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από την Παρασκευή 6 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 και καλούν σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα ενάντια στο ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο.

Την ίδια στιγμή άγκυρα ρίχνουν για 4 ολόκληρες ημέρες τα πλοία όλων των κατηγοριών καθώς η ΠΝΟ προχωρά σε τετραήμερη πανελλαδική απεργία από αύριο στις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου.

Η ΠΟΕΣΥ επίσης έχει 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια ψήφισης του νομοσχεδίου.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΠ- ΟΤΑ, αποφάσισαν να συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία που κήρυξε για Παρασκευή και Σάββατο η ΑΔΕΔΥ.

Χωρίς ΜΜΜ κινούνται οι κάτοικοι της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης καθώς θα συμμετάσχουν στην 48 απεργία.

Φρένο και στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Παράλληλα, τα δρομολόγιά της ακυρώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όπως ανακοίνωσε από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 5/5/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8/5/2016, ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια των τραίνων, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που ανακοίνωσε η Γ.Σ.Ε.Ε, και στις οποίες θα συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ).

Κλειστά καταστήματα– βενζινάδικα:

ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ αποφάσισαν το 24ωρο κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου 2016, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ψήφιση του ασφαλιστικού κι ενώ θα έπρεπε να λειτουργήσουν.

Λουκέτο για 24 ώρες βάζουν και τα βενζινάδικα θέλοντας να δείξουν την αντίθεση τους στο ασφαλιστικό.

Συμμετοχή και των αγροτών:

Οι αγρότες αναμένεται να κατέβουν εκ νέου στην Αθήνα ενόψει της ψήφισης.

Το iPop.gr δεν θα απεργήσει

Το iPop.gr δεν θα συμμετάσχει στην 48η απεργία που ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) -όπως και τις προηγούμενες φορές- και θα συνεχίσει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αναγνωστών του.

Οι συνεργάτες του ιστότοπου αποφασίσαμε από κοινού να μην συμμετάσχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση καθώς κανένας από εμάς δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Φυσικά, όλοι μας, στεκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων που θα απεργήσουν και συμμεριζόμαστε τα αιτήματα τους. Ελπίζουμε κάποια στιγμή και οι εργαζόμενοι στα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης να μπορέσουν να γίνουν μέλη της ΕΣΗΕΑ και να αναγνωριστούν σαν δημοσιογράφοι.

Το καλό θα νικήσει,

Η ομάδα του iPop.gr

The post Παραλύει η χώρα λόγω του ασφαλιστικού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα