Πώς θα διώξεις τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπο σου

15:50 7/5/2016 - Πηγή: iPop

Κουράζεσαι κι αυτό σαφώς φαίνεται στο πρόσωπο σου. Μόλις κοιτάζεσαι στον καθρέφτη τα μάτια σου δείχνουν κουρασμένα και η επιδερμίδα σου είναι ταλαιπωρημένη. Σήμερα, λοιπόν, θα σου δείξουμε πως θα καταφέρεις να διώξεις τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπο σου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο και φυσικά σχεδόν καθόλου χρήματα.

Τι θα κάνεις για να διώξεις τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπο σου;Αρχικά πήγαινε μια βόλτα μέχρι το ψυγείο σου και άνοιξε το:Εκεί σίγουρα θα βρεις φρούτα και γιαούρτι αφού ξέρουμε πως τα λατρεύεις. Πολτοποίησε, λοιπόν, ένα φρούτο βάλε το σ΄ένα
μπολ με λίγες κουταλιές γιαούρτι και στη συνέχεια τοποθέτησε το μείγμα σου στο πρόσωπο σου. Άσε το να δράσει για 15 λεπτά και μετά ξέπλυνε το.Τώρα πάρε ένα παγάκι: Πέρασε το παγάκι από όλο το πρόσωπο σου με απαλές κινήσεις επιμένοντας κυρίως στην περιοχή κάτω από τα μάτια.Βάλε κονσίλερ: Πριν βγεις από το σπίτι μην ξεχάσεις να βάλεις κονσίλερ. Αυτό το θαυματουργό υγρό που ξέρεις πως θα σε σώσει. Μόλις το εφαρμόσεις θα δεις διαφορά.

The post Πώς θα διώξεις τα σημάδια της κούρασης από το πρόσωπο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα