Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

16:04 22/12/2021 - Πηγή: iPop

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τις καταγγελίες που βρέθηκαν στο φως της δημοσιότητας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο παρουσιαστής παραδόθηκε. Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό η αστυνομία τον έψαχνε για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το μερίδιο ευθύνης που έχουμε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη παραδόθηκε

λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της Τετάρτης, 22/12, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τον οποίο αναζητούσε η Αστυνομία το πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο σε προσωπικές στιγμές, αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση πολλών γυναικών.

Τι είναι το αυτόφωρο έγκλημα; Το χρονικό όριο και οι συνέπειες

Η αστυνομία αναζητούσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες, 21/12, μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση στο παρελθόν, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι εκείνος είχε δημοσιοποιήσει σε πορνογραφικά σαιτ φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές τους στιγμές.

Μετά τη μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του από πρώην σύντροφό του και η οποία είχε τον χαρακτήρα του διαρκούς αυτοφώρου, ανά πάσα ώρα και στιγμή που θα εντοπιζόταν ο παρουσιαστής, οι Αρχές θα τον συνελάμβαναν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα