Παννατική στάση εργασίας την Πέμπτη απ’ την ΠΟΕ-ΟΤΑ

20:24 30/9/2016 - Πηγή: iPop

Σε παννατική στάση εργασίας προχωρά την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η στάση εργασίας θα γίνει απ’ τις 11:00 μέχρι και την λήξη της πρωινής βάρδιας για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση και τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το παρών σε δίκες της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Την ίδια στιγμή, η ΠΟΕ- ΟΤΕ

προγραμματίζει συγκέντρωση έξω από το κτίριο 8 των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Στο εν λόγω κτίριο θα γίνουν οι δίκες.

Ποιους αφορούν οι δίκες;

Τον τέως πρόεδρο, Θέμη Μπαλασόπουλο, και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2010. Οι συγκεκριμένοι δικάζονται απ’ το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για παράνομη είσοδο και «διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσία στον ΧΥΤΑ Φυλής, στις 6 και 7 Μαρτίου του 2010, την περίοδο εφαρμογής του πρώτου μνημονίου».

Παράλληλα, το 35μελές γενικό συμβούλιο θα δικαστεί απ’ το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με την κατηγορία «της ρύπανσης περιβάλλοντος, στις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Νοέμβριο του 2011».

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται. Όπως και στο παρελθόν, συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους προειδοποιώντας πως η “φάμπρικα” ποινικών διώξεων που συνεχίζεται δεν θα κάμψει ούτε το φρόνημα ούτε την αγωνιστικότητά τους

The post Παννατική στάση εργασίας την Πέμπτη απ’ την ΠΟΕ-ΟΤΑ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα