Κι επίσημα τέταρτος υπερθεματιστής ο Σαββίδης- Τι αναφέρει η ΓΓΕΕ;

18:32 30/9/2016 - Πηγή: iPop

Kι επίσημα ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο τέταρτος υπερθεματιστής, είδηση την οποία επιβεβαίωσε και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με ανακοίνωσή της.

Ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Κώστας Φωτιάδης, ενημέρωσε μάλιστα πως καταβλήθηκε ήδη η πρώτη δόση των 20,5 εκατ. ευρώ για την τηλεοπτική άδεια.

Η ανακοίνωση της ΓΓΕΕ:

«Σήμερα Παρασκευή 30-9-2016 εκδόθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αρ.Πρωτ. 267/30-9-2016 με την οποία εγκρίνεται το υπ’ αρ. 28/30.9.2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής

Διενέργειας Διαγωνισμού και ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), η εταιρεία “DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED” έναντι τιμήματος 61.500.000 € (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ)».

Να σημειωθεί, πως την Παρασκευή ματαιώθηκε η συζήτηση στο ΣτΕ καθώς ένταση σημειώθηκε μεταξύ των δικαστών.

Η ανακοίνωση του ΣτΕ:

«Εν όψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως, ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα (από 13/9/2016) για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών».

The post Κι επίσημα τέταρτος υπερθεματιστής ο Σαββίδης- Τι αναφέρει η ΓΓΕΕ; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα