Άλλαξε το τζιν σου από τις τσέπες με 3 τρόπους

14:31 18/5/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί το τζιν να είναι το απόλυτο πασπαρτού, αλλά σίγουρα μπορείς να ξεθάψεις κάποιο παλιό από τη ντουλάπα, το οποίο έχεις χρονιά να φορέσεις, επειδή απλώς το βαρέθηκες. Έχουμε 3 εύκολους τρόπους -που έχουμε εφαρμόσει στα δικά μας τζιν- για να το αλλάξεις, χωρίς καν να χρειαστείς ραπτομηχανή, βελόνες και κλωστές. Εστίασε στο πίσω μέρος και άλλαξε το τζιν σου από τις τσέπες. Θα ανανεώσει ένα

κλασικό κομμάτι, αλλά κυρίως η αλλαγή θα το κάνει να καταλάβει μία από τις μπροστινές θέσεις της ντουλάπας ή του συρταριού σου.

Πρόταση Νο1

Τι θα χρειαστείς

Ψαλιδάκι. Μόνο.

Χρησιμοποίησε καλύτερα ένα παλιό τζιν με ελαφρύ ξέβαμμα. Με το ψαλιδάκι ξήλωσε τη μία τσέπη. Κατευθείαν η πίσω όψη θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, καθώς η αφαίρεση της τσέπης θα αποκαλύψει το πιο σκούρο ύφασμα κάτω από την τσέπη.

Πρόταση Νο2

Τι θα χρειαστείς

Κοπίδι. Μόνο.

Σε 3 βήματα:

Μη χρησιμοποιήσεις κάποιο εφαρμοστό τζιν, αλλά κάποιο με loose ή boyfriend στυλ. Κόψε με το κοπίδι την εξωτερική άκρη της τσέπης.Κάνε επιλέον χαρακιές με το κοπίδι στο κέντρο της τσέπης. Ξύσε σε διάφορα σημεία ώστε να δημιουργηθούν ξέφτια.Αν θες επανάλαβε για όλο το τζιν και κυρίως στο μπροστινό μέρος ώστε να δώσεις μόνη σου το look των distressed jeans που πληρώνεις χρυσό αγοράζοντάς το από επώνυμη μάρκα.Tip

Μην ξεχάσεις το τελείωμα του τζιν: επιβάλλεται, εφόσον, έχεις υιοθετήσει αυτό το look, το τζιν να τελειώνει σε ένα μπατζάκι με ξέφτια, τα οποία θα διαμορφώσεις με το κοπίδι.

Πρόταση Νο3Ύφασμα που έχει ξεμείνει από παλιά μπλούζα, τραπεζομάντηλο κλπ. Επίλεξε κάποιο με μοτίβο (πουά, καρό, ριγέ κλπ).Αυτοκόλλητη ταινία για υφάσματα (κολλά με το σιδέρωμα).

Σε 2 βήματα:

Κόψε το ύφασμα στο σχήμα της τσέπης.Κόλλησέ το στην τσέπη με την ταινία και το σίδερο.

The post Άλλαξε το τζιν σου από τις τσέπες με 3 τρόπους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα