Παιχνίδια που θα φέρουν γέλια μέχρι δακρύων (ή και δράματα) στην παρέα σου

17:02 8/5/2022 - Πηγή: iPop

Είσαι με τους φίλους σου και φτάνει αυτή η ώρα που πλήττετε θανάσιμα ή έχετε μαζευτεί σε κάποιο σπίτι και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Τα παρακάτω παιχνίδια παρέας θα σου λύσουν τα χέρια!

Το ξέρεις ότι οι μισοί φίλοι σου δεν σε συμπαθούν;

Παιχνίδια παρέας που σου εγγυώνται άπειρο γέλιο

Ποιος είμαι;

Είναι ιδανικό παιχνίδι καθώς μπορεί να παιχτεί και με μόλις δυο άτομα. Γράφεις το όνομα ενός προσώπου σ΄ ένα post it και το κολλάς στο κούτελο του συμπαίκτη σου. Εκείνος πρέπει μέσα από ερωτήσεις

που σου κάνει, να βρει το όνομα που είναι γραμμένο στο post it. Το πιο ωραίο σημείο του παιχνιδιού είναι αυτό που οι ερωτήσεις ξεφεύγουν από τη σφαίρα της λογικής κι αρχίζουν να είναι κάτι παραπάνω από σουρεαλιστικές.

«Θάρρος ή αλήθεια»

Unsplash

Το κλασικό παιχνίδι παρέας που αποκαλύπτει πολλά μυστικά. Όταν κάποιος επιλέγει την αλήθεια, πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση με απόλυτη ειλικρίνεια, ανεξάρτητα από το πόσο ντροπιαστική είναι η απάντηση. Αντίστοιχα, όταν κάποιος επιλέξει το θάρρος, του δίνεται να ολοκληρώσει ένα challenge. Και φυσικά οι ποινές για όποιον δεν απαντήσει σωστά ή δεν ολοκληρώσει το challenge που του έχει ανατεθεί είναι πολύ ντροπιαστικές.

Τι γίνεται όταν είσαι σε κοινή παρέα με τον σύντροφό σου; Τα προβλήματα και η λύση

Παντομίμα

Το παιχνίδι που μπορεί να ξεκινήσει για να «ενώσει» παρέες άγνωστες μεταξύ τους -συνήθως σε κάποιο party- και να εξελιχθεί σε πόλεμο! Επιλέγει ο καθένας τα άτομα της ομάδας του και το παιχνίδι ξεκινάει: Η πρώτη ομάδα προτείνει μια λέξη ή φράση, συνήθως τίτλο ταινίας ή τραγουδιού και την μεταφέρει στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας που θα κληθεί να την περιγράψει στην ομάδα του. Αν η αντίπαλη ομάδα βρει την λέξη, κερδίζει! Μια παραλλαγή του παιχνιδιού, επιβάλλει «ποινή» ένα σφηνάκι οποιουδήποτε ποτού σε εκείνον που δεν θα καταφέρει να περιγράψει την λέξη του.

«Εγώ ποτέ δεν»

Unsplash

To «Εγώ ποτέ δεν», θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πιο διασκεδαστικά παιχνίδια ποτού, καθώς σου επιτρέπει να αποκαλύψεις κάθε λογής μυστικά της παρέας σου. Ο καθένας στη σειρά απλώς δηλώνει κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ, για παράδειγμα, «ποτέ δεν έχω φιλήσει κάποιον στη βροχή». Όσο πιο ακατάλληλο, τόσο το καλύτερο. Όσοι το έχουν κάνει έστω και μια φορά στη ζωή τους, πρέπει να πιούν ένα ποτό. Αν ψάχνεις για ένα παιχνίδι με το οποίο μπορείς να σπάσεις τον πάγο και να γνωρίσεις τους πάντες γρήγορα, το «Εγώ ποτέ δεν», είναι σίγουρα ένα από αυτά!

«Αναπτήρας»

Το παιχνίδι που έχει γίνει η αιτία να διαλυθούν πολλές παρέες. Είναι προτιμότερο να παίζεται σε κύκλο, επομένως ξεκινάει ο πρώτος παίκτης και κάνει μια ερώτηση σε κάποιον από την παρέα σχετικά με τους υπόλοιπους, χωρίς φυσικά να τον ακούσουν οι άλλοι. Οι ερωτήσεις μπορεί να διαφέρουν, όπως για παράδειγμα «ποιος από την παρέα θεωρείς πως είναι πιο βαρετός» ή ακόμα «ποιος από εδώ μέσα πιστεύεις πως έχει πει ψέματα για να αποφύγει μια έξοδο με την παρέα». Ο δεύτερος πρέπει να δώσει τον αναπτήρα στο άτομο που θεωρεί πως ανταποκρίνεται στην ερώτηση και με τη σειρά του τού κάνει μια νέα ερώτηση.

Μήπως είσαι βαρετή; Έρευνα απαντά ποιος είναι ο ρόλος σου στην παρέα

Το μόνο που χρειάζεσαι γι’ αυτά τα παιχνίδια είναι τα φιλαράκια σου, λίγο αλκοόλ ενδεχομένως, τη φαντασία σου και η συνέχεια προβλέπεται άκρως διασκεδαστική! Εσύ έχεις το θάρρος να παίξεις;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Παιχνίδια που θα φέρουν γέλια μέχρι δακρύων (ή και δράματα) στην παρέα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα