Δροσερό cheesecake φράουλα σερβιρισμένο σε ποτήρι!

14:13 16/5/2020 - Πηγή: iPop

Ο υδράργυρος ανεβαίνει κι η ζέστη αυξάνεται. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να δροσιστείς μ’ ένα γευστικό cheesecake φράουλα σε ποτήρι χωρίς ψήσιμο. 

Έχεις δοκιμάσει κι έχεις φτιάξει ένα σωρό cheesecake, είτε με ψήσιμο είτε χωρίς, είτε με σοκολάτα, είτε με κεράσι ή βύσσινο, μένοντας στις πιο κλασσικές γεύσεις. Αυτό, όμως, το cheesecake

φράουλα σε ποτήρι σίγουρα δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει. Η συνταγή είναι εύκολη και το αποτέλεσμα γευστικό, εντυπωσιακό και φυσικά δροσερό!

Τι θα χρειαστείς για το cheesecake φράουλα;6 φλιτζάνια ψιλοκομμένα μπισκότα2 κουταλιές της σούπας βούτυρο2 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη12 φρέσκες φράουλες1 πακέτο τυρί κρέμα2 κουταλιές φρέσκο ​​χυμό λεμονιού1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη1/2 φλιτζάνι σαντιγί

Σοκολατένιες μπουκίτσες cheesecake με 5 υλικά! 

Πώς θα το φτιάξεις;Ανακατεύουμε τα μπισκότα, το βούτυρο και τις δύο κουταλιές της σούπας ζάχαρη σε ένα μπολ μέχρι να αναμειχθούν καλά.Χωρίζουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε έξι ποτήρια ή βαζάκια, περίπου 3 1/2 κουταλιές της σούπας το καθένα, και πιέζουμε απαλά το μείγμα προς τα κάτω.Αφού έχουμε κόψει στη μέση τις 6 φράουλες, τις αφήνουμε στην άκρη για το τέλος. Τις άλλες 6 τις ψιλοκόβουμε σε μικρά κομματάκια.Χτυπάμε μαζί το τυρί κρέμα, το χυμό λεμονιού και το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη σ’ ένα μπολ με έναν ηλεκτρικό μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να μαλακώσει.Προσθέτουμε και τη σαντιγί μαζί με τις ψιλοκομμένες φράουλες.Χωρίζουμε το μείγμα μας στα έξι και πάλι και το προσθέτουμε στα ποτήρια μας που έχουμε ήδη βάλει το μείγμα με τα μπισκότα.Στο πάνω μέρος κάθε ποτηριού βάζουμε δύο κομμάτια από τις φράουλες που έχουμε κόψει στη μέση. Αν αντί για ποτήρια έχουμε χρησιμοποιήσει βαζάκια τα κλείνουμε με το καπάκι τους.Τα βάζουμε το ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Συνταγή για εύκολο και νόστιμο cheesecake με τραγανή βάση!

Photo: allrecipes.com

Το άρθρο Δροσερό cheesecake φράουλα σερβιρισμένο σε ποτήρι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα