Όταν το χτένισμα των μαλλιών γίνεται τέχνη- Απίστευτες δημιουργίες! (Photos)

11:01 7/12/2016 - Πηγή: iPop

Το να κάνεις περίπλοκα χτενίσματα στα μαλλιά σου σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση! Μπορεί τα απλά να τα γνωρίζουμε όλες, όμως, υπάρχουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά χτενίσματα που πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε πώς να τα φτιάχνουμε!

Η σελίδα στο Facebook Cabelos longos έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό!

Αρχικά Cabelos longos σημαίνει

μακριά μαλλιά, οπότε ήδη απ’ τον τίτλο καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μια σελίδα αφιερωμένη στα μακριά μαλλιά με ιδέες για εντυπωσιακά χτενίσματα αλλά και tips για να μακρύνουν τα μαλλιά πιο γρήγορα!

Πριν δούμε, όμως, μερικές ιδέες για να χτενίσματα, αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω video για να μπεις στο κατάλληλο mood και να εντυπωσιαστείς με το πόσο μακριά και άψογα στην υφή μαλλιά έχει αυτή η κοπέλα:

Και τώρα μπορούμε να περάσουμε στην τελειότητα! Περίεργες πλεξούδες, φιόγκοι, εντυπωσιακοί κότσοι ακόμα και… λουλούδια, είναι μόνο μερικά απ’ τα σχέδια που μπορεί να κάνει κάποια στα μαλλιά της… ίσως βέβαια με λίγο περισσότερο κόπο!

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δεις χτενίσματα που αποδεικνύουν ότι η κομμωτική δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά τέχνη! Πάρε ιδέες και προσπάθησε να δοκιμάσεις σπίτι σου όποιο χτένισμα νομίζεις ότι μπορείς!

Photos: Cabelos longos

The post Όταν το χτένισμα των μαλλιών γίνεται τέχνη- Απίστευτες δημιουργίες! (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα