Καιρός την Πέμπτη: Έρχονται βροχές και καταιγίδες | Έκτακτο δελτίο

13:06 18/9/2019 - Πηγή: iPop
| Έκτακτο

Ο καιρός την Πέμπτη χαλάει, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ. Έρχονται βροχές και καταιγίδες. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο;

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο καιρός την Πέμπτη θα παρουσιάσει μεταβολή, αρχικά απ’ τα βόρεια με βροχές

και καταιγίδες, ενώ πρόσκαιρα θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει εμφανή πτώση απ’ τον βορρά προς τον νότο.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Αναλυτικά ο καιρός την Πέμπτη σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ:

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τα βόρεια, από αύριο Πέμπτη (19-09-2019) με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

Πιο αναλυτικά:

Αύριο Πέμπτη (19-09-2019) από αργά το απόγευμα θα επηρεαστούν η Μακεδονία (κυρίως η Κεντρική), προς το βράδυ η Θεσσαλία και οι Σποράδες.Την Παρασκευή (20-09-2019) τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Στη Μακεδονία οι βροχές και οι καταιγίδες θα σταματήσουν τις μεσημβρινές ώρες, ενώ από τις απογευματινές, σταδιακά θα εξασθενήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ.

O καιρός την Παρασκευή:

Αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, στα βόρεια από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές από το βράδυ. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και, στα βόρεια θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Δες ακόμα:

Ο καιρός φέτος το Καλοκαίρι είχε… κέφια! Τα ρεκόρ που σημείωσε

Photo: Kevin Erdvig/ Unsplash

Το άρθρο Καιρός την Πέμπτη: Έρχονται βροχές και καταιγίδες | Έκτακτο δελτίο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Πέμπτη, Έρχονται, | Έκτακτο,kairos, pebti, erchontai, | ektakto