Ποιος ήταν ο Αδαμάντιος Μαντής, ο 21χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο;

19:45 3/11/2019 - Πηγή: iPop

Ο Αδαμάντιος Μαντής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο βυθίζοντας σε θλίψη όχι μόνο το πόλο αλλά όλη την Ελλάδα. Πώς έγινε το τροχαίο και πώς έχασε τη ζωή του ο νεαρός;

Ο Αδαμάντιος Μαντής, ο 21χρονος πολίστας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο φίλου του το οποίο συγκρούστηκε

με διερχόμενο ΙΧ, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ ο 21χρονος μαζί με τον φίλο του βρίσκονταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο. Ο οδηγός έκανε το λάθος να σταματήσει στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και, μάλιστα, σε σημείο που οι οδηγοί που έρχονται από πίσω έχουν περιορισμένη ορατότητα.

Ο 21χρονος πολίστας κατέβηκε για να δει από πού προέρχεται αυτός ο θόρυβος και τότε ένα διερχόμενο όχημα με, επίσης, νεαρό οδηγό, συγκρούστηκε με δύναμη πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο και παρέσυρε τον αθλητή.

Ο Αδαμάντιος Μαντής διακομίστηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο με πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, μαζί με τα άλλα δύο παιδιά που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Παρά τις προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 21χρονος υπέκυψε στα τράυματά του.

Ο φίλος του νεαρού αθλητή τραυματίστηκε στη μέση και βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ ελαφριά τραύματα φέρει ο νεαρός οδηγός του διερχόμενου ΙΧ.

Θρήνος στο ελληνικό πόλο

Το θάνατο του 21χρονου γκολκίπερ του Ναυτικού Όμιλου Χίου, Αδαμάντιου Μαντή, θρηνεί από τα ξημερώματα της Κυριακής το ελληνικό πόλο και ο ελληνικός αθλητισμός.

Ο πολίστας στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων. Ήταν μάλιστα ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015, που είχε γίνει στο Μπακού, στο πλαίσιο των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά από αρκετές σεζόν ως αναπληρωματικός σε διάφορες ομάδες, το φετινό καλοκαίρι μεταγράφηκε στη Χίο και καθιερώθηκε ως βασικός. Μάλιστα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη μοναδική ως τώρα νίκη του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα, το 9-5 επί του ΠΑΟΚ στις 19/10.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του, εξέδωσε ψήφισμα όπου αποφασίστηκαν τα εξής:

Να παραστεί σύσσωμο στην Εξόδιο ΑκολουθίαΝα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΝΟΧΝα κυματίζει μεσίστια η σημαία στις εγκαταστάσεις του Ομίλου για 3 ημέρεςΝα διαβιβαστούν δια του παρόντος ψηφίσματος τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δ.Σ. στην οικογένεια του εκλιπόντοςΝα διατεθεί χρηματικό πόσο εις μνήμην του, στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»Να δημοσιευθεί το παρών ψήφισμα στον τύπο.

Συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του Μαντή, δηλώνει και η διοίκηση του ΝΟΒ, απέναντι στον οποίο αγωνίστηκε χθες ο ΝΟΧ.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του ταλαντούχου αθλητή υδατοσφαίρισης Αδαμάντιου Μαντή του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα. Μόλις χτες παίζαμε μαζί του στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Β. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι ασύλληπτο πώς αλλάζει η πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Αδαμάντιου

Το άρθρο Ποιος ήταν ο Αδαμάντιος Μαντής, ο 21χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα