Όσα θα δούμε στο πολυαναμενόμενο reunion του cast των Friends

22:45 17/2/2016 - Πηγή: iPop

Το πολυαναμενόμενο reunion του cast από την λατρεμένη σειρά Friends μπορεί να μην ήταν ακριβώς αυτό που όλοι μας περιμέναμε (μεταξύ μας όλοι θέλαμε να δούμε ένα ακόμα επεισόδιο!) αλλά και πάλι είχαμε σχεδόν ολόκληρη την παρέα να μιλάει και να μας δίνει άγνωστες πληροφορίες για τα γυρίσματα και όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες!

Το NBC κυκλοφόρησε δύο extended clips από την επανένωση

του cast των Friends στα πλαίσια του τηλεοπτικού αφιερώματος για τον James Burrows.

Στα clips βλέπουμε πως τα «Φιλαράκια» εξηγούν ότι ο Burrows τους πίεσε να γίνουν και στην πραγματικότητα φίλοι μεταξύ τους ώστε να βγαίνει και στην κάμερα αυτή η χημεία!

«Μας ενθάρρυνε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε ευγενικοί μεταξύ μας και να υπάρχει αλληλοστήριξη και να συναντιόμαστε και εκτός γυρισμάτων και να βοηθάμε όποιον έχει ανάγκη» είπε ο Matt LeBlanc (a.k.a. Joey).

O LeBlanc, μάλιστα, έκανε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση στον Matthew Perry, ο οποίος δεν κατάφερε να βρεθεί στο στούντιο μαζί με τους υπόλοιπους… και μας έκανε να θυμιθούμε τον ιδιαίτερο JoeyChan δεσμό.

Η Lisa Kudrow (Phoebe) μαρτύρησε ότι ο Burrows είχε δώσει στους ηθοποιούς το μεγάλο καμαρίνι του ώστε να μπορούν να αράζουν εκεί και να παίζουν πόκερ -γεγονός που αργότερα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα από τα επεισόδια.

«Ενστικτωδώς νιώθαμε πως πρέπει να είμαστε φίλου και πως πρέπει να συνυπάρχουμε μεταξύ μας και πως πρέπει να συνδεθούμε» είπε η Lisa Kudrow.

To cast επίσης αποκάλυψε πειραχτικά αποκάλυψε τη διαδικασία της οντισιόν και πώς προσγειώθηκε ο καθένας στο ρόλο που ήρθε να καθορίσει τη σταδιοδρομία τους.

Ολόκληρο το αφιέρωμα θα μεταδοθεί στις 21 Φεβρουαρίου.

The post Όσα θα δούμε στο πολυαναμενόμενο reunion του cast των Friends appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα