Όσα πρέπει να κάνεις το βράδυ για να ξυπνάς με φρέσκο και λαμπερό δέρμα κάθε πρωί!

14:12 21/10/2020 - Πηγή: iPop

Θες λαμπερό δέρμα το πρωί με το που ξυπνάς, αλλά δεν μπορείς να το πετύχεις; Μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Όμως, σημασία έχει να το αλλάξεις, ώστε να πετύχεις τον στόχο σου, αφού λύσεις υπάρχουν.

Δεν είναι εύκολο να καταφέρεις να έχεις ένα υπέροχο δέρμα με το που ξυπνάς, κι όχι σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου, αλλά στο πρόσωπο. Βέβαια, ας είμαστε ειλικρινείς… Και ποια δεν θέλει να έχει ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο κάθε πρωί;!

Το λαμπερό δέρμα ξεκινάει απ’ την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς και τελειώνει στην βραδινή. Αν παραλείψεις κάποια από τις δύο, ίσως τελικά το δέρμα σου να μην

είναι τόσο λαμπερό όσο θες. Κι επειδή για την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς τα ‘χουμε ξαναπεί, ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στη βραδινή και να μάθεις όσα πρέπει να κάνεις τα βράδια ώστε να ξυπνάς τα πρωινά με την επιδερμίδα που τόσο πολύ θες!

Λάθη στον ύπνο που καταστρέφουν το πρόσωπό σου και μειώνουν τη λάμψη του!

Πώς θα καταφέρεις να έχεις ένα λαμπερό δέρμα το πρωί;

Ντεμακιγιάζ

Εντάξει, πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι πρέπει να ξεβάφεσαι πριν πέσεις για ύπνο; Είναι τεράστιο λάθος που βλάπτει την επιδερμίδα σου. Δεν αφήνεις τα κύτταρα του προσώπου σου να αναπνεύσουν και να αναζωογονηθούν. Και φυσικά μεταφέρονται και μικροοργανισμοί στο μαξιλάρι σου.

Και φυσικά αφού ξεβαφτείς, φρόντισε να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου και να το σκουπίσεις με μια καθαρή πετσέτα.

Pexels

Τα steps για το σωστό ντεμακιγιάζ για πιο νεανικό δέρμα!

Απολέπιση

Η απολέπιση του δέρματος επιταχύνει την κυκλοφορία των κυττάρων του δέρματος, σε βοηθά ν’ απαλλαγείς από το φθαρμένο επιφανειακό δέρμα και τελικά μένει μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα! Μετά την απολέπιση μπορείς να εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου και μια μάσκα προσώπου ή να κάνεις peeling.

Pexels

Ενυδάτωση

Όταν είσαι αφυδατωμένη, το δέρμα σου αρχίζει να φαίνεται θαμπό και ξηρό. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ενυδατώσεις την επιδερμίδα κι από το εσωτερικό πίνοντας νερό, ψεκάζοντας το πρόσωπό σου μ’ ένα mist πλούσιο σε ιαματικό νερό, ιχνοστοιχεία και μέταλλα και εφαρμόζοντας μια κρέμα νυκτός.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όσα πρέπει να κάνεις το βράδυ για να ξυπνάς με φρέσκο και λαμπερό δέρμα κάθε πρωί! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα