Όσα πιστεύαμε είναι λάθος! Η Sarah Jessica Parker δεν έπινε cosmopolitan στο Sex and the City

19:13 24/1/2021 - Πηγή: iPop

Μπορεί να βλέπαμε συνεχώς την Carrie να πίνει cosmopolitan στο Sex and the City, όμως, στην πραγματικότητα… δεν έπινε! Τι ακριβώς εννοούμε;

Στην Sarah Jessica Parker δεν άρεσε το cosmopolitan όσο έπαιζε στο Sex and the City και άρχισε να της αρέσει πολύ καιρό μετά το τέλος της σειράς των ταινιών, όταν δοκίμασε ένα πολύ καλό κοκτέιλ σε ένα μπαρ!

Αντέχεις να ακούσεις; Τόσα θα πάρουν οι πρωταγωνίστριες του Sex and The City για κάθε νέο επεισόδιο της σειράς!

Το cosmopolitan έγινε ευρέως γνωστό απ’ τις πρωταγωνίστριες του Sex and the City και πιο πολύ απ’ την Carrie, την οποία ίσως δεν είδαμε σε κανένα επεισόδιο να πίνει κάποιο άλλο κοκτέιλ!

Θα δούμε τον Mr. Big στα νέα επεισόδια του Sex and the City;

Όμως, όπως πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή, δεν είναι όλα όπως φαίνονται! Η Sarah Jessica Parker εξομολογήθηκε, μιλώντας στο Grub Street του New York magazine, ότι δεν έπινε cosmopolitan στο Sex and the City και μάλιστα δεν της άρεσε καθόλου μέχρι πολύ καιρό μετά το τέλος της σειράς.

Φυσικά, όπως είπε στα εστιατόρια της το έφερναν αμέσως, ενώ κάποιοι της το έστελναν και σπίτι θεωρώντας ότι και στην πραγματική της ζωή είναι το αγαπημένο της κοκτέιλ, όμως, η αλήθεια απέχει πολύ!

Στα εστιατόρια μου σέρβιραν πάντα cosmopolitans. Πολλοί μου τα έστελναν και στο σπίτι. Ήμουν ευγνώμων αλλά δεν τα έπινα για πολύ καιρό μετά το τέλος της σειράς και των ταινιών. Αυτό άλλαξε μόνο όταν πήγα σε ένα μαγαζί και ήπια το πιο υπέροχο cosmopolitan

Και μην ξεχνάς, η σειρά επιστρέφει με τον τίτλο “And just like that”. Θυμήσου εδώ το teaser!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όσα πιστεύαμε είναι λάθος! Η Sarah Jessica Parker δεν έπινε cosmopolitan στο Sex and the City εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα