Οριστικό διαζύγιο Μενεγάκη με Alpha | Οι τελευταίες πληροφορίες

20:47 24/2/2020 - Πηγή: iPop

ΟριστικόAlpha | διαζύγιο Μενεγάκη με Alpha. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έπειτα από ραντεβού που είχε η αγαπημένη παρουσιάστρια με τη διοίκηση του καναλιού, οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή της.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το διαζύγιο Μενεγάκη με Alpha;

Σύμφωνα

με την RealLife, μετά την επιστολή με την οποία η Ελένη Μενεγάκη δήλωνε πως δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό της που λήγει τον Ιούνιο, η ίδια κλήθηκε να κάνει ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha.

Στο ραντεβού, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε εάν είναι σίγουρη για την απόφασή της να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της κι εκείνη τόνισε πως θα μιλήσει μόνο με ιδιοκτήτες σταθμών.

Εν συνεχεία, οι δύο πλευρές είχαν μια διαφωνία αναφορικά με την εμπορική επιτυχία της εκπομπής «Ελένη», η οποία σημειώνει σημαντικά έσοδα.

Η διοίκηση υποστήριξε πως ναι μεν η εκπομπή φέρνει διαφήμιση, αλλά τελικά δεν είναι κερδοφόρα, συμπληρώνοντας ότι θα πρέπει να υπολογίζονται και οι επιστροφές που κάνει ο Alpha στο τέλος του χρόνου στα media shops.

Τελικά, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι διαφωνούν και το ραντεβού ολοκληρώθηκε άκαρπο.

Την ίδια στιγμή, μετά τα όσα μετέδωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη απ’ το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια παρέμβαση αναφέροντας πως είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η Ελένη Μενεγάκη όλα τα χρόνια της συνεργασίας της με τον Alpha το συμβόλαιό της το διαπραγματευόταν αποκλειστικά με τον ίδιο τον Δημήτρη Κοντομηνά, ακριβώς όπως έκανε και στον ΑΝΤ1 με τον Μίνωα και τον Θοδωρή Κυριακού.

Αν ο ιδιοκτήτης είναι στη δυσάρεστη θέση να μη θέλει να της δώσει τα λεφτά που παίρνει, βάζει τον διευθύνοντα σύμβουλο να μιλήσει

Τονίζεται πως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό για την Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν φαίνεται πιθανό αυτό να γίνει πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, όπου θα ανακοινωθούν επισήμως οι αποφάσεις που θα έχουν ληφθεί.

Δες ακόμα:

Μήπως αυτή η κίνηση πρόδωσε την αποχώρηση της Μενεγάκη απ’ τον Alpha;

Το άρθρο Οριστικό διαζύγιο Μενεγάκη με Alpha | Οι τελευταίες πληροφορίες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οριστικό, Μενεγάκη, Alpha |,oristiko, menegaki, Alpha |