Όλες οι εμφανίσεις του δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision! (Video)

17:34 14/5/2020 - Πηγή: iPop

Ο πρώτος Ημιτελικός πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και σειρά έχει την Πέμπτη 14 Μαΐου ο δεύτερος Ημιτελικός της Eurovision, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα

Μπορεί φέτος η Eurovision να μην μπορούσε να διεξαχθεί κανονικά, λόγω του κορονοϊού, όμως η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνικών Εκπομπών (EBU) δε θα μπορούσε να μείνει

με σταυρωμένα τα χέρια, απογοητεύοντας τους eurofans. Έτσι, λοιπόν, το τηλεοπτικό show με τίτλο «Eurovision: Europe Shine A Light» πήρε για φέτος τη θέση της Eurovision.

Ο πρώτος Ημιτελικός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και η Κύπρος συμμετείχε σε αυτόν, ενώ ο δεύτερος Ημιτελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής με την Ελλάδα να συμμετέχει σ’ αυτόν.

Ποιες χώρες θα βρίσκονται στον δεύτερο Ημιτελικό;

Από τις Big 5 θα εμφανιστούν η Γαλλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ακόμα τα τραγούδια τους θα παρουσιάσουν 18 χώρες. Στο πρώτο μισό θα εμφανιστούν η Ελλάδα, η Εσθονία, η Αυστρία, η Μολδαβία, η Πολωνία, η Σερβία, η Ισλανδία, η Τσεχία και ο Άγιος Μαρίνος.

Στη δεύτερο μισό θα βρίσκονται η Πορτογαλία, η Αλβανία, η Γεωργία, η Λετονία, η Βουλγαρία, η Ελβετία, η Αρμενία, η Δανία και η Φινλανδία.

Η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Φυσικά θα υπάρξουν και απόψε εκπλήξεις, όπως και στον πρώτο Ημιτελικό, αφού οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί πολλές ακόμα, όχι μόνο για απόψε, αλλά και για το βράδυ του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός.

Πάρε μια ιδέα από τα τραγούδια του δεύτερου Ημιτελικού

Δες ολόκληρη την εμφάνιση της Ελλάδας για τον δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2020 με την Στεφανία Λυμπερακάκη και το «Superg!rl» που ερμηνεύει: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Θυμήσου όλα όσα έγιναν στον πρώτο Ημιτελικό:

Eurovision: Έγινε ο πρώτος Ημιτελικός. Αυτό είναι το τραγούδι της Κύπρου (Video)

Το άρθρο Όλες οι εμφανίσεις του δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλες, Ημιτελικού, Eurovision Video,oles, imitelikou, Eurovision Video