Όλα τα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου κάθε χρόνο!

13:53 18/2/2021 - Πηγή: iPop

Είτε τα λατρεύεις είτε όχι, πρέπει να ξέρεις ποια είναι τα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, γιατί θα τα χρειαστείς και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη μια μέρα.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Τα παρακάτω παπούτσια που θα δεις θα σου δώσουν στυλ και λάμψη και τα χρειάζεσαι για διαφορετικούς λόγους. Άλλα θα τα βάλεις σε μια καλή περίσταση, άλλα στη δουλειά κι άλλα για μια χαλαρή βόλτα. Εσύ ξέρεις ποια χρειάζεσαι; Ακόμα και να μην ξέρεις, εμείς συλλέξαμε όλα αυτά τα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην

γκαρνταρόμπα σου και σου τα παρουσιάζουμε.

Ποια τα παπούτσια που πρέπει να έχεις;

Κλασικές μαύρες μυτερές γόβες: Οι μαύρες μυτερές γόβες αποτελούν το must have διαχρονικό παπούτσι όλων των εποχών. Είναι απόλυτα κομψές, αναδεικνύουν το πόδι και φυσικά ταιριάζουν με όλα. Μπορεί να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Pexels

Αρβυλάκια στρωτά: Μπορεί να θεωρείς και εσύ ότι δεν είναι τόσο σέξι αλλά είναι σίγουρα πολύ άνετα. Φοριούνται όλες τις ώρες και ταιριάζουν εξίσου καλά με τζιν παντελόνι όσο και με μάξι φορέματα.

Freepik

4 πράγματα που πρέπει να σκέφτεσαι πριν αγοράσεις παπούτσια!

Μπότες: Ο Χειμώνας απαιτεί μπότες για το κρύο και την κακοκαιρία, όμως μην ξεχνάς πως μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο τολμηρή, αλλά παράλληλα και κομψή.

Sneakers: Τα sneakers πλέον δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο αλλά, όλες τις ώρες της ημέρας. Ειδικά αν είναι λευκά αποθεώνουν το στιλ και πρέπει να αγοράσεις άμεσα ένα ζευγάρι και εσύ.

Pexels

Ψηλοτάκουνα με χοντρό τακούνι: Είναι άνετα και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να είναι παρεξηγημένα γιατί πολλοί λένε ότι δεν αναδεικνύουν το πόδι και πως δεν είναι το σέξι όσο αυτά με το λεπτό τακούνι, όμως αν τα συνδυάσεις σωστά μπορείς να αποθεώσεις το στιλ σου.

Freepik

Στρωτά παπούτσια σε αντρικό στιλ: Το αντρικό στιλ κάνει τις γυναίκες να αναδεικνύουν τον δυναμισμό που κρύβουν μέσα τους. Επίσης, αν αγαπάς αυτά τα παπούτσια ξέρεις πολύ καλά πόσο άνετα είναι.

Στη δεκαετία 30-40… χρειάζεσαι αυτά τα παπούτσια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλα τα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου κάθε χρόνο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα