Όλα τα κόλπα της αποτρίχωσης πριν το Καλοκαίρι

07:31 14/5/2014 - Πηγή: iPop

Καλά την έβγαζες τόσο καιρό με τα ποδαράκια σου που έβαζες ένα τζιν ή ένα σκούρο καλσόν και κανείς δεν ανακάλυπτε αν είχες να ξυριστείς μια- δυο μέρες. Τώρα, όμως, όσο και να θες να συνεχίσεις, δεν μπορείς να τις κρύβεις, γιατί όπως και να το κάνεις, έστω και αναγκαστικά θα βάλεις μια φούστα, ένα πιο ανοιχτό παπούτσι, ένα κάτι βρε παιδί μου.

Για αυτό μην το αναβάλεις άλλο, απαλλάξου από τις τρίχες αμέσως, μην το αργήσεις ούτε λεπτό πια. Εμείς, θα σου πούμε όλα

τα κόλπα της αποτρίχωσης πριν το Καλοκαίρι, και εσύ επέλεξε όποιον σε ενδιαφέρει. Επέλεξε, όμως, έναν!

Η καλύτερη λύση -ας το παραδεχτούμε- είναι το Lazer, όλες το ξέρουμε λίγες όμως το τιμούμε, καθώς πρέπει να το κάνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και να μην αφαιρείς τις τρίχες σου με άλλον τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο μετά από αρκετές επαναλήψεις αλλά δεν θέλει μαυρισμένη επιδερμίδα γιατί μπορεί να δημιουργήσει, μπαλώματα.

Ως δεύτερη λύση σου έχουμε την αποτρίχωση με κερί ή χαλάουα, το ξέρουμε πονάει αλλά το αποτέλεσμα θα σε κάνει να ξεχάσεις τον πόνο και να χαρείς με την υφή του κορμιού σου. Το κερί τραβάει τις τρίχες από τις ρίζες και έτσι λες αντίο και στα μαύρα σημαδάκια του θύλακα της τρίχας, αφήνοντας το δέρμα σου βελούδο, σαν μικρού άτριχου παιδιού.

Αν είσαι τις τελευταίας στιγμής και της εύκολης λύσης, βάλε το καθιερωμένο και γνωστό σου ξυράφι, απλά πρόσεξε να το κάνεις σωστά, για καλύτερο το αποτέλεσμα σου έχουμε ένα μυστικό, αν δεν έχεις αφρό, βάλε λίγη μάσκα ή μαλακτική μαλλιών. Θα γλιστράει ευκολότερα και θα αφήσει το πόδι σου απαλό σαν να έχεις βάλει ενυδατική.

Για να διατηρήσεις περισσότερο το αποτέλεσμα, πρέπει να ενυδατώνεις το δέρμα σου, ενώ μπορείς να προμηθευτείς και ειδικές κρέμες που καθυστερούν την εμφάνιση της τρίχας.

Αν είσαι τσαπατσούλα και κοπείς, μη φοβηθείς, άσε το νερό να τρέξει άφθονο και αν δεις και δεν σταματάει το αίμα βάλε λίγο καπνό τσιγάρου, είναι μια παλιά, γνωστή σε όλους μέθοδος για να σταματήσει η αιμορραγία.

Πολλές φορές βλέπουμε τρίχες να γυρνάνε και να δημιουργούν σπυράκια, σας έχουμε λύση και για αυτό, πάρε το τσιμπιδάκι των φρυδιών σου και σκάλισε την περιοχή…

Θέλει υπομονή, μόλις δεις την τρίχα αφαίρεσε την όπως κάνεις και με τα φρύδια σου.

Στη συνέχεια βάλε λίγο ιώδιο για να γλιτώσεις την μόλυνση και να απολυμάνεις την περιοχή.

The post Όλα τα κόλπα της αποτρίχωσης πριν το Καλοκαίρι appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τριχες που γυρνανε
Τυχαία Θέματα