Όλα όσα κάνει ο σκύλος σου και φωνάζουν «σ’ αγαπώ»

17:37 23/8/2017 - Πηγή: iPop
Αγαπάς το σκυλί σου και σε αγαπάει και αυτό. Πόσο όμως έχεις εξοικειωθεί με όλους τους διαφορετικούς τρόπους που σου δείχνει την αγάπη του;

Τα σκυλιά σου δείχνουν καθημερινά πόσο σε αγαπάνε και δεν περιορίζονται δείχνοντας απλώς τον ενθουσιασμό τους όταν γυρνάς στο σπίτι.

Κουρνιάζονται δίπλα σου

Το σκυλί σου κουρνιάζεται δίπλα σου για διάφορους λόγους. Μεταξύ άλλων, προσπαθεί να σου δείξει την αγάπη του.Ή μπορεί απλώς να είναι ανήσυχος και να ψάχνει μια παρηγοριά. Όπως και να έχει είναι ένα σημάδια αγάπης και εμπιστοσύνης.

Σε γλείφει στο πρόσωπο

Αυτή η κίνηση βασίζεται

σ’ ένα ένστικτο των σκύλων και το κάνουν επειδή σε βλέπουν σαν τον γονέα τους. Το γλείψιμο μπορεί επίσης να σχετίζεται με την υποβολή. Απλώς απόλαυσέ το!

Σου φέρνει το αγαπημένο του παιχνίδι

Εσύ ίσως σκέφτεσαι πως ο σκύλος σου θέλει απλώς να παίξει αλλά πραγματικά σε αγαπάει και σ’ εμπιστεύεται. Μπορείς απλώς να του το ανταποδώσεις παίζοντας μαζί του, αυτή είναι μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορεί να πάρει.

Σηκώνει το αριστερό του φρύδι


Μια πρόσφατη ιαπωνική μελέτη έδειξε ότι τα σκυλιά είναι πιθανό να σηκώνουν το αριστερό τους φρύδι λίγο ψηλότερα όταν βλέπουν το αγαπημένο τους πρόσωπο. Τα σκυλιά έχουν ούτως ή άλλως εκφραστικά πρόσωπα αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός για να το δεις. Τώρα ξέρεις ότι σημαίνει «σ’ αγαπώ».

Κοιμάται δίπλα σου

Ακόμα κι αν δεν το αφήνεις να κοιμηθεί μαζί σου στο κρεβάτι, ένα σκυλί πάντα θα απολαμβάνει να κοιμάται στο δικό σου δωμάτιο, είναι άλλωστε ο αγαπημένος του χώρος.

Εσύ μπορείς να του ανταποδώσεις την αγάπη , πηγαίνοντας τον βόλτες, δίνοντάς του λιχουδιές και φροντίζοντάς τον. Εξάλλου, δεν θέλουν και πολλά τα σκυλιά για να είναι ευτυχισμένα, μόνο λίγη απ’ την προσοχή σου.

Photos: Forbes

The post Όλα όσα κάνει ο σκύλος σου και φωνάζουν «σ’ αγαπώ» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα