Όλα όσα δήλωσε ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη για τον ερχομό της κόρης του και το ενδεχόμενο του γάμου

10:49 6/6/2021 - Πηγή: iPop

Ο Στέλιος Μανουσάκης, ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη είναι κρητικής καταγωγής γυναικολόγος που ζει εδώ και χρόνια στην Ελβετία. Στην Real Life και τη Νίκη Κώτσου, ο Στέλιος Μανουσάκης έδωσε μία συνέντευξη για τον ερχομό της κόρης του και τις πρώτες στιγμές μαζί της.

Ο Στέλιος Μανουσάκης έδωσε μία συνέντευξη για τον ερχομό της κόρης του

Με μεγάλη συγκίνηση ο Στέλιος Μανουσάκης σχετικά με τη σύντροφό του και την κόρη του δήλωσε:

Πολύ ιδιαίτερες στιγμές ανεκτίμητης

αξίας. Συναισθήματα που μας δένουν ακόμη περισσότερο με τη Μαρία. Η κόρη μας είναι λες και την γνωρίζουμε καιρό. Θεωρώ ότι μοιάζει και στους δυο μας αντικειμενικά

Όταν ο ίδιος ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο του γάμου και το αν θα γυρίσουν σύντομα στην Ελλάδα απάντησε:

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πλάνα. Προσπαθούμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα

Πρόθεση της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη είναι να μείνουν με την πριγκίπισσά τους στη Ζυρίχη, όσο είναι ακόμη πολύ μικρή, αλλά η Ελλάδα, ως προοπτική μετακόμισης παραμένει στο μυαλό τους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην εφημερίδα, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως οι δυο τους θα περάσουν και αυτό το καλοκαίρι στο πατρικό του Στέλιου Μανουσάκη στην Κρήτη, όπου η οικογένειά του περιμένει πως και πώς να γνωρίσει το νεότερο μέλος της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Στέλιος Μανουσάκης δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση στο νησί, που έχει ως αντικείμενο τον τουρισμό.

Αντίστοιχα οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη σχετικά με την κόρη της ήταν:

Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Όλα όσα δήλωσε ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη για τον ερχομό της κόρης του και το ενδεχόμενο του γάμου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα