H Αpple είναι έτοιμη να λανσάρει ένα νέο iPad Pro με wireless φόρτιση και νέο iPad Mini

17:01 5/6/2021 - Πηγή: iPop

Η εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο iPad Pro με wireless φόρτιση το 2022 και το νέο iPad mini στο τέλος του 2021.

Νέο iPad Pro με
wireless φόρτιση και νέο iPad Mini

Μέσα στο 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο iPad Pro με wireless φόρτιση και περίπου στο τέλος του 2021 το νέο iPad Mini. Η δημοφιλής εταιρεία προκειμένου να βγει κερδισμένη από το αυξημένο ενδιαφέρον για τις φορητές συσκευές κατά τη διάρκεια της πανδημίας λανσάρει το πρώτο επανασχεδιασμένο iPad mini εδώ και έξι χρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο με την πανδημία που έφερε στη ζωή μας την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση, τα iPad έγιναν πιο διαδεδομένα από ποτέ όπως και κάθε άλλο τεχνολογικό gadget. Οι πωλήσεις των iPad επέδειξαν αύξηση 43% το τελευταίο εξάμηνο του 2020 σε σχέση με την ίδια προηγούμενη περίοδο το 2019. Οι αυξήσεις αυτές συνεχίστηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2021 όταν τα tablet επέφεραν έσοδα $7,8 δισ στην εταιρεία.

Για το νέο μοντέλο Pro μελετάται η επιστροφή στο ειδικό γυαλί στο πίσω μέρος, εν μέρει έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ασύρματη φόρτιση κάτι το οποίο είναι πιο συνηθισμένο στα κινητά τηλέφωνα. Εάν αυτό πραγματοποιηθεί τότε τα iPad θα έρθουν πιο κοντά στη μορφή των iPhones. Η Apple είχε λανσάρει την ασύρματη φόρτιση στα iPhone το 2017 και πέρυσι την ανανέωσε με την μαγνητική τεχνολογία MagSafe η οποία βελτιώνει το ρυθμό φόρτισης. 

Η Apple θα λανσάρει και ένα νέο, πιο λεπτό iPad για τους μαθητές το οποίο αναμένεται στις αγορές στο τέλος του έτους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο H Αpple είναι έτοιμη να λανσάρει ένα νέο iPad Pro με wireless φόρτιση και νέο iPad Mini εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα