Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης μετά το φινάλε και η τηλεθέαση που έκανε (Video)

10:24 2/7/2020 - Πηγή: iPop

Στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά το φινάλε της εκπομπής της.

Την Τετάρτη, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, οι οποίοι την αγάπησαν και την τίμησαν σταθερά τα τελευταία 30 χρόνια, και τώρα ετοιμάζεται να ζήσει μια ζωή, χωρίς πρόγραμμα, να την απολαύσει και να κάνει όσα δεν προλάβαινε όλα αυτά τα χρόνια.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους

που την περίμεναν έξω απ’ το studio μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι για εκείνη τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός και είναι χαρούμενη που αυτές οι λέξεις μπορούν να χαρακτηρίσουν τη σχέση της με τους τηλεθεατές.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της που της έστειλαν μηνύματα αγάπης και εκτίμησης.

Φεύγοντας από έναν χώρο να έχεις αφήσει και εσύ το δικό σου μικρό στίγμα. Για μένα ήταν πάντα σημαντικό να υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός. Πάντα με ενδιέφερε η στιγμή που θα φύγω, το πώς θα με σκέφτεται ο κόσμος, πως θα με βλέπουν, πως θα με θυμούνται καμιά φορά, όποτε θα τους έρχομαι στο μυαλό. Ευχαριστώ λοιπόν όλα τα παιδιά που δουλεύουν στην τηλεόραση και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μου έστειλαν μηνύματα συμπάθειας, αγάπης, εκτίμησης, σεβασμού

Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας on air στο μεγάλο φινάλε της Ελένης (Video) 

Η Ελένη ευχήθηκε σε όλους να ζουν έντονες στιγμές, ενώ δήλωσε πως για εκείνη κλείνει ένας κύκλος και δεν έχει σκεφτεί ακόμα εάν αυτό θα έχει μελλοντικά μια συνέχεια. Όπως εξήγησε, θέλει για πρώτη φορά να ζήσει χωρίς πρόγραμμα, να είναι ελεύθερη.

Εύχομαι σε όλους εκείνους που μένουν μέσα να ζήσουν έντονες στιγμές, να τους αγαπάνε, να τους ξεχωρίζουν και κάπου στην καρδιά τους να τους έχουν φυλαγμένους. Όλα ήταν έντονα, όλα ήταν δυνατά. Δηλαδή τι να σας πω; Για μένα κλείνει ένας κύκλος. Αν ποτέ αυτό έχει μια συνέχεια, δεν το έχω σκεφτεί. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να πάω λίγο χωρίς πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ελεύθερος. 30 χρόνια ζω μαζί σας. Και να ξαναέρθω δε θα είναι το ίδιο. Γιατί εγώ δε θα είμαι ίδια. Δε θα είμαι ποτέ η ίδια. Δε θα είσαστε ούτε εσείς. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι κύκλοι δεν ξαναανοίγουν χωρίς να θυμίζουν κάτι. Αν κάτι έχω να πω είναι αυτό. Να τα δίνετε όλα με την ψυχή σας

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης μετά το φινάλε:

Η τηλεθέαση της τελευταίας εκπομπής

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τελευταία εκπομπή της Ελένης στο δυναμικό κοινό σημείωσε 24,8%, ενώ σε τέταρτο έφτασε έως το 29%. Στο γενικό σύνολο σημείωσε τηλεθέαση 17,7%.

Δες τα τελευταία λεπτά στον αέρα του Alpha:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Η στιγμή που η Ελένη έσβησε τα φώτα για τελευταία φορά… (Video)

Το άρθρο Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης μετά το φινάλε και η τηλεθέαση που έκανε (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα